• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ένας 14χρονος μας μαθαίνει τα μυστικά της επιτυχίας (pics + video)


    Είναι μόλις 14 χρονών και γνωρίζει τον κόσμο των επιχειρήσεων τόσο καλά όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Το όνομά του είναι Caleb Maddix και είναι συγγραφέας, επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδρυτής του Kids with a Mission. Ο Caleb έχει όνειρο να βοηθήσει εκατομμύρια ορφανά παιδιά, τους άστεγους, και τα παιδιά που υποφέρουν από την παχυσαρκία. Θέλει να βελτιώνεται συνεχώς, διαβάζει ένα βιβλίο κατά μέσο όρο την εβδομάδα. Έχει γράψει το βιβλίο Keys To Success For Kids, το οποίο γράφτηκε από την επιθυμία του Caleb να βοηθήσει τα παιδιά (και ενήλικες) σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση των αρχών της επιτυχίας.

    CALEB 3

    Ο Caleb έχει εκατομμύρια views στα βίντεο σχετικά με την επιχειρηματικότητα που  ανεβάζει στο internet που  ανεβάζει στο internet. Λέει ότι έψαχνε για κάτι μαγικό, είχε κάποιες ξεχωριστές απόψεις σχετικά με τις επιχειρήσεις και έτσι συνέχισε να ασχολείται περισσότερο.

    Δεν είναι μόνο ένας ένθερμος ομιλητής που εμπνέει το κοινό του, αλλά είναι και γνώστης των επιχειρήσεων. Επικεντρώθηκε στις βασικές αρχές και ξέρει τα βασικά της σκληρής δουλειάς και της αξίας των αποτελεσμάτων. Οι βασικές αρχές είναι αυτά που ακούτε καθημερινά αλλά σπάνια γίνονται πράξη.

    Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που παρατηρεί κάποιος στον Caleb:

    1) ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ: Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, κάτι που πολλοί δεν έχουν. Επίσης,  είναι και ένα παιδί που σου αποπνέει εμπιστοσύνη με τον τρόπο που μιλάει σε κάποιον και διαχειρίζεται την καθημερινότητα. Caleb γνωρίζει την αξία του και είναι πρόθυμος να σταθεί σε αυτό με σιγουριά.

    2) Μεταδοτικότητα: Γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να μεταφέρει τις καλύτερες αξίες στους πελάτες του. Επικεντρώθηκε στην επίπτωση των ομιλιών του, αλλά ακόμα περισσότερο στο πως να βοηθήσει το κοινό. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι αρεστός.

    Η πραγματική αποστολή του Caleb είναι να αλλάξει τις ζωές 1.000 ανθρώπων, παρόλο που έχει χιλιάδες θαυμαστές. Ο 14χρονος επιχειρηματίας προσπαθεί να μυήσει και τα υπόλοιπα παιδιά στον δικό του τρόπο σκέψης. Δημιούργησε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους εφήβους, ώστε να προετοιμαστούν για τον κόσμο των επιχειρήσεων. Είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Έχει μια μεγάλη εμπειρία που την απέκτησε από μικρή ηλικία. Και όλη αυτή την εμπειρία την εφαρμόζει και στην ζωή του αλλά και στις επιχειρήσεις του. Άραγε τι καριέρα θα ακολουθήσει μεγαλώνοντας;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/echis-pollous-followers-sta-social-media-des-pos-mporis-na-vgalis-ke-chrimata/55657



    ΣΧΟΛΙΑ