• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αίγιο: Έκαναν γυαλιά καρφιά κοσμηματοπωλείο, έκλεψαν κοσμήματα και έφυγαν!

    Αστυνομία


    Μόλις ένα 24ωρο μετά το περιστατικό με σπείρα που χτύπησε άγρια τον φύλακα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αιγιαλείας και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο, ένα ακόμα θρασύ συμβάν σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο του Αιγίου και απ’ ό,τι φαίνεται οι δράστες είναι οι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις.

    Οι δράστες που, όπως και στην περίπτωση της Δ.Ε.Υ.Α. ήταν αρκετά σωματώδεις, έφτασαν τα ξημερώματα της Κυριακής με δύο οχήματα στο κατάστημα, ξήλωσαν τον εξωτερικό συναγερμό, έκοψαν τα λουκέτα με λοστούς και τροχούς και στη συνέχεια τράβηξαν το ρολό ασφαλείας με το ένα αυτοκίνητο, έσπασαν την βιτρίνα και εισέβαλαν στον χώρο.

    Οι κακοποιοί άρπαξαν με γρήγορες κινήσεις όσα κοσμήματα μπορούσαν και έφυγαν αμέσως με τα δυο αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα ηχούσε ο εσωτερικός συναγερμός που έκανε τους γείτονες να βγουν στα μπαλκόνια και τους δρόμους! Τελικά, κατάφεραν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση και οι αστυνομικοί αναζητούν τα οχήματα βάσει των περιγραφών που έδωσαν οι μάρτυρες.

    Στην πρώτη ληστεία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξι σωματώδεις κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. στη Μυρτιά Αιγίου, είχαν χτυπήσει με γροθιές τον φύλακα που χρειάστηκε να χειρουργηθεί και είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο της υπηρεσίας, που είχε μέσα 10.000 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Γαβρόγλου «βάζει στοπ» στις ηλεκτρονικές συσκευές των μαθητών στο σχολείο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ο απένταρος… κροίσος Αρτέμης Σώρρας βγάζει «χαλαρά» 720.000 ευρώ το χρόνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποφυλακίζεται σήμερα ο Δημήτρης Ρίζος



    ΣΧΟΛΙΑ