• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Δείτε τι συμβουλές δίνει η Kate Upton για να ξεκινήσει καλά η μέρα ( photos + video )

    • NewsRoom


    Συμβουλές και προτάσεις για να ξεκινήσει καλά η ημέρα δίνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Kate Upton. Η γιόγκα αποτελεί προτεραιότητά της sexy διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού και μοντέλου. Ναι, είναι γεγονός ότι κάθε πρωί κάνει γιόγκα για να ηρεμεί και να χαλαρώνει αλλά και για να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της.

    Τα σχόλια που έγραψαν οι θαυμαστές της ήταν αρκετά. Και φυσικά σχολίασαν το υπέροχο σώμα της και την ομορφιά της ίδιας αλλά και του φόντου της φωτογραφίας. “Θεέ μου, πόση ομορφιά μπορεί να έχεις δώσει σε μια γυναίκα; Πανέμορφη!”, έγραψε ένας follower της στο Instagram.

    yoga
    H ξανθιά καλλονή είναι λάτρης των σπορ ενώ όπου κι αν βρίσκεται προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο ακόμη και από στις διακοπές της για να κάνει γυμναστική. Με τον σύντροφο της, Justin Verlander, αντί να απολαμβάνει μια βροχερή μέρα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, προτιμά να βρίσκεται στο γυμναστήριο.

    kate 1

    Για του λόγου το αληθές, η ίδια μοιράστηκε τη συγκεκριμένη στιγμή στα social media και προσκάλεσε τους followers της να κάνουν το ίδιο (‘Come on everyone is doing it ). Όπως και έγινε, αφού ο σύντροφος της Justin Verlander, παίκτης του baseball, έκανε ακριβώς το ίδιο. Ιδού η φωτογραφία…

    kate 2
    O σύντροφος της Kate Upton, Justin Verlander

    Είναι μόλις 23 χρονών και όμως η Kate Upton έχει καταφέρει να γίνει ο πόθος των περισσότερων ανδρών με τις εκρηκτικές τις καμπύλες, τα λικνίσματά της και τα αποκαλυπτήριά της στην κάμερα.

    Το τελειωτικό «χτύπημα» δίνει το καυτό μοντέλο σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει την εκρηκτική ξανθιά να βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό της και να χαϊδεύει το πληθωρικό της στήθος, βάζοντας φωτιά στις φαντασιώσεις.

    kate uptomn

    kate upton

    kate 4

    Kate-Upton
    Από όλες αυτές τις εμπειρίες επηρεάστηκε το μοντέλο για να σχεδιάσει και την δική της σειρά με μαγιό, την οποία ονόμασε «The Beach Bunny Collection». Τα μαγιό της 19χρονης προφανώς είναι σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν τις καμπύλες των γυναικών και για να νιώθουν σέξι στην παραλία. Η Kate δήλωσε ότι η ευκαιρία αυτή να σχεδιάσει δική της κολεξιόν αποτελεί όνειρο ζωής. Φυσικά δεν υπήρχε καλύτερο μοντέλο για να αναδείξει την σειρά αυτή από την ίδια την Kate.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ipa-23-periptosis-astinomikis-vias-pou-exorgisan-tous-diasimous/61114



    ΣΧΟΛΙΑ