• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Δείτε live το πατρινό καρναβάλι!

    • NewsRoom
    καρναβάλι


    Η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει σήμερα στην Πάτρα! Η μεγάλη συμμετοχή, η σάτιρα, η ανατροπή, η ευρηματικότητα, η δημιουργία, η φαντασία και η χαρά, αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παρέλασης για το καρναβάλι, που θα διασχίσει το κέντρο της Πάτρας και θα την παρακολουθήσουν οι χιλιάδες επισκέπτες, που ήδη έχουν κατακλύσει την πόλη, συμμετέχοντας και αυτοί στη μεγάλη γιορτή.

    Δείτε live:

    Μετά τον βασιλιά καρνάβαλο παρελαύνει το άρμα της βασίλισσας, που φέτος είναι η Όλγα Κατσάρα. Το άρμα της βασίλισσας είναι ένας βάλτος με βατράχια και σαύρες που έχουν «βασιλικά» στέμματα και ένα λαχανί δέντρο με ανθρώπινη μορφή. Τα χρώματα είναι γήινα, ενώ φέτος το άρμα θα πλαισιωθεί και από φυσικά στοιχεία με λουλούδια και στοιχεία χλωρίδας, παραπέμποντας στην αναγέννηση, στην άνθηση της φύσης και στον ερχομό της ‘Ανοιξης. Τα στοιχεία αυτά έχουν αντληθεί από τα κηπάρια του δήμου Πατρέων και θα δώσουν μια γήινη, ολοζώντανη και φυσική παρουσία στο άρμα, φέρνοντας τη φύση στους δρόμους της Πάτρας.

    H παρέλαση για το καρναβάλι ξεκίνησε στις 14.00 ενώ όλες οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το βράδυ της Κυριακής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα λειτουργήσει η Βαρβάκειος και η αγορά του Ρέντη ενόψει Κ. Δευτέρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα – Όλο το πρόγραμμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eμπρηστική επίθεση σε γραφείο γνωστού δικηγόρου – πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής

     



    ΣΧΟΛΙΑ