Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Αρβανίτη, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στην Πάτρα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 5:15 και σύμφωνα με πληροφορίες την ιστοσελίδα patrastimes, οι δράστες έσπασαν την κεντρική πόρτα και πέταξαν μηχανισμό με γκαζάκια.
Επειτα από περίπου μισή ώρα, οι 5 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΗΠΑ: Τι γνώριζαν από το 2016 για τον 19χρονο μακελάρη της Φλόριντα οι αστυνομικές Αρχές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέες εικόνες από τις ζημιές στο πλοίο του Λιμενικού από την τουρκική ακταιωρό στα Ίμια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πολλοί νεκροί από πυροβολισμούς στη Βόρεια Καρολίνα
- Wall Street: Βουτιά για τις μετοχές τηλεπικοινωνιών καθώς η SpaceX ετοιμάζεται να μπει στην κινητή τηλεφωνία
- Γιώργος Στάσσης (ΔΕΗ): Παραμένουμε σε τροχιά επίτευξης των στόχων μας
- Λιθουανία: Υπόγεια σήραγγα για τη διακίνηση μεταναστών από τη Λευκορωσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.