ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού ο οποίος το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και διαμέλισε το σώμα ενός 66χρονου λαχειοπώλη βρίσκεται η Τροχαία Χανίων.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Παρηγοριάς, στον Κλαδισό. Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο δρόμο έχοντας μόλις βγει από ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει να ψωνίσει, όταν ο οδηγός από ένα ασημί φορτηγάκι, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος. Μάλιστα η κατάσταση του σώματος ήταν τέτοια που οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπορούσαν αρχικά να αναγνωρίσουν αν επρόκειτο για άνδρας ή γυναίκα.
Το όχημα καταγράφηκε τόσο από την κάμερα ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος, όσο και από αυτές άλλων μαγαζιών της περιοχής. Η έρευνα στα αρχεία με τους κατόχους παρόμοιων αγροτικών στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να οδηγήσει άμεσα στα ίχνη του δράστη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Έως σήμερα οι αιτήσεις
- Συμμόρφωση στο Άρθρο 19, του Εθνικό Κλιματικού Νόμου Ν. 4936/2022 – Επαλήθευση για Μείωση των Εκπομπών Αερίων Θερμοκηπίου σε Εγκαταστάσεις
- Ζημιές και μηδενικά κέρδη για 6 στις 10 επιχειρήσεις – Η ακτινογραφία της ΑΑΔΕ για τα εισοδήματα των ελληνικών εταιρειών
- Ντόναλντ Τραμπ: Αναγγέλλει τελωνειακούς δασμούς 100% στις κινηματογραφικές ταινίες που παράγονται στο εξωτερικό
