ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός με την θερμοκρασία, παρά την συννεφιά, να φτάνει στα ύψη αγγίζοντας σε περιοχές ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ειδικότερα στα δυτικά και τα βόρεια θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα σημεία της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.
Ανεμοι: στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί και βαθμιαία δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Αυξημένη θα είναι η θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας ενώ μικρή πτώση σημειώνεται από τι βράδυ. Συγκεκριμένα σε Αθήνα και Ηράκλειο ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 30 και 31 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα: Σάββατο 19 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλικός γάμος: Οι απαντήσεις στα βασικά σας ερωτήματα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βασιλικός γάμος: Έχει αλλάξει η Μέγκαν Μαρκλ τη στάση της Βρετανίας για τη φυλή και την αριστοκρατία;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας