ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με δύο νεκρές γυναίκες σε υπόγειο 52χρονου – Ομολόγησε πως έπνιξε τη μία και την πέταξε σε κάδο
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την άγρια δολοφονία της άτυχης 44χρονης από τον 52χρονο σύντροφό της, στην Σταμάτα. Φθάνοντας στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα πραγματικό σφαγείο, ενώ ο ίδιος φώναζε στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης όπου κάλεσε για να τον συλλάβουν: «Έσφαξα τον… διάβολο στην μπανιέρα. Τον είδα στο πρόσωπο της γυναίκας μου».
Η 44χρονη ήταν νεκρή στη μπανιέρα, σε μια λίμνη αίματος, με 25 χτυπήματα σε όλο της το σώμα, από μαχαίρι και ψαλίδι. Ο 52χρονος βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, σε μια προσπάθεια, εκτιμούν οι αστυνομικοί, να δώσει τέλος στη ζωή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγκλημα στη Σταμάτα: Δολοφόνησε τη σύντροφό του γιατί νόμιζε πως ήταν δαιμονισμένη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Σταμάτα: Κατακρεούργησε τη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Ανοιχτά για όλους τα Στενά του Ορμούζ πλην των ΗΠΑ και των συμμάχων τους
- Μαγνησία: Με σχέδιο για υποδομές, παραγωγή και κοινωνική συνοχή η περιοδεία Κοντογεώργη
- Στο Κατάρ ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ εν μέσω πολέμου για συνομιλίες σε περιφερειακά θέματα
- Seanergy (Σταμάτης Τσαντάνης): Παρήγγειλε δύο νεότευκτα Capesize – Πούλησε το M/V Squireship με κέρδος $4 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.