• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Άλλη μία δραματική ιστορία: Νιόπαντρο ζευγάρι χωρίστηκε στις φλόγες – Αγνοείται ο άντρας


    Ανάμεσα στους δεκάδες αγνοούμενους από την πυρκαγιά που συγκλόνισε την Ελλάδα, είναι και ένας νεαρός από την Ιρλανδία, τον οποίο αναζητά με αγωνία η γυναίκα του. Πρόκειται για ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που παντρεύτηκε την προηγούμενη βδομάδα στην Ιρλανδία και που βρισκόταν, για κακή του τύχη, στην Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος.

    Το ζευγάρι, η Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan-Westropp, δημοσιογράφος και HR Manager σε εταιρεία στο Δουβλίνο αντίστοιχα, ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Ελλάδα  και διέμεναν σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, την περιοχή που «χτυπήθηκε» περισσότερο από την τραγωδία, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά που σκόρπισε τον θάνατο.

    Μέσα στον πανικό και την ταραχή της πύρινης κόλασης, οι δυο τους χωρίστηκαν από τις φλόγες την ώρα που προσπαθούσαν να ξεφύγουν για να σωθούν. Από τη στιγμή που χωρίστηκαν, δεν κατάφεραν να ξαναβρούν ο ένας τον άλλο. Η γυναίκα, σύμφωνα με την Daily Mail, υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και πέρασε το βράδυ σε νοσοκομείο της περιοχής.

    Ο σύζυγός της, του οποίου έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη, είναι στη λίστα των αγνοουμένων και αναζητείται. Όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί τουρίστες βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων που «έσβησαν» με τόσο τραγικό τρόπο τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, αλλά και στους καταλόγους των αγνοουμένων που έχουν ήδη δημοσιευτεί.

    «Μια μητέρα και ένας γιος από την Πολωνία είναι ανάμεσα στα άτομα που πνίγηκαν όταν η βάρκα που προσπαθούσε να τους σώσει αναποδογύρισε στα νερά, ανοιχτά από το Μάτι, την ώρα που οι φλόγες κατέτρωγαν το θέρετρο, 25 μίλια μακριά από την Αθήνα. Στο ίδιο χωριό, αρκετοί τουρίστες και ντόπιοι κάηκαν ζωντανοί, με κάποιους να εγκλωβίζονται στα αυτοκίνητά τους προσπαθώντας να ξεφύγουν από την κόλαση, η οποία αφάνισε χιλιάδες σπίτια», αναφέρει χαρακτηριστικά το βρετανικό δημοσίευμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αφανείς ήρωες: Σε ημιλυπόθυμη κατάσταση περιέθαλπταν τους εγκαυματίες γιατροί και νοσηλευτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους 77 οι νεκροί στο Μάτι, 187 οι τραυματίες, δεκάδες οι αγνοούμενοι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Αρσάκειο θρηνεί το χαμό της Εβίτας και του μικρού Αντρέα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο τρόμος ξαναχτυπά; – Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στο Νέο Βουτζά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε μια γυναίκα που αγνοείτο στο Μάτι: Η ηλικιωμένη με τα γυαλιά ηλίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το δράμα του πατέρα που αναζητά τις δίδυμες κόρες του – Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ