ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμάτο εντάσεις φαίνεται πως θα είναι το My Style Rocks φέτος, αφού ήδη από στην δεύτερη ημέρα προβολής του παιχνιδιού μόδας «βγήκαν τα μαχαίρια».
Συγκεκριμένα, η Έφη Αναστασοπούλου και η Τάνια Κοφινιώτη εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη βαθμολογία των κριτών, καθώς όπως είπαν αισθάνθηκαν ότι τις αδίκησαν. «Θεωρώ ότι αδικήθηκα» είπε η Έφη Αναστασοπούλου.
«Επειδή ακούστηκε χθες από τους κριτές ότι θέλετε πιο ευφάνταστα κόνσεπτ, τι εννοείτε; Γιατί βλέπουμε ότι το ευφάνταστο δεν σας αρέσει και πάτε στο πιο καθημερινό», συμπλήρωσε η Τάνια Κοφινιώτη.
«Θες να σου δώσουμε αγάπη μου μια λίστα με κόνσεπτ να έχεις να έρχεσαι για να μην κουράζεσαι; Τι θέλεις; Πες μας ποιο είναι το πρόβλημα σου; Γιατί τσάμπα αναλωνόμαστε. Πες μας συγκεκριμένα «γιατί έβαλες τόσο σε αυτή» να σου απαντήσω!» αντέδρασε εκνευρισμένος με αυτό που γινόταν ο Στέλιος Κουδουνάρης.
https://youtu.be/rRqgkkXFslU
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο νέος κριτής του My Style Rocks (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστη και γυμνή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη νέα της φωτογράφιση! (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο My Style Rocks (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- State Department: Oι 4 πυλώνες του επενδυτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα – Ενέργεια, τεχνολογία, άμυνα και real estate
- Αλουμύλ: Ολοκλήρωσε την αναδιάρθρωση δανείων – Τερματίζει τη συνεργασία με servicers, συνεχίζει απευθείας με τράπεζες
- Χατζηδάκης για ΕΛΤΑ: Ως εδώ! Δεν θα δεχτώ καμία στοχοποίηση και δεν θα αναλάβω ευθύνες που δεν μου αναλογούν
- ΔΑΑ: 3,13 εκατ. επιβάτες τον Οκτώβριο – Αύξηση 6,4% στο δεκάμηνο