ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγγελος Παπανικολάου: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, το σαμαρικό παρελθόν και η διαδρομή από το ΟΑΚΑ μέχρι τον Βασιλακόπουλο και τον Λιόλιο
Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε από το Παρίσι σήμερα (7/8) με το 3ο Ολυμπιακό μετάλλιο στην καριέρα του, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς γυμναστής των κρίκων. Εκεί υποδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος του επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε παρουσία του «χάλκινου» Λευτέρη Πετρούνια στο Παρίσι πως το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα φέρει το όνομά του.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε:
«Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνιας. Υποδεχόμαστε στην πατρίδα μας τον μεγάλο ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, Λευτέρη Πετρούνια. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού. Συμβολικά για αυτό που κάνεις, για τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής που θα στηρίζεται στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτίριο και θα στεγάζεται η γυμναστική από το Δεκέμβριο με ονοματοδοσία από τον πρωθυπουργό, θα έχει το όνομά σου. Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας».
Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Πετρούνιας επισήμανε:
«Είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω και έτσι τούς το αφιερώνω. Αισθάνομαι όμορφα, υπερήφανος και τρισευτυχισμένος. Χρειάζομαι όμως λίγη ξεκούραση, ήταν μια τριετία με πολλές διοργανώσεις και δυσκολίες τις οποίες ξεπεράσαμε».
Για την πρώτη του σκέψη κατά την προσγείωση από τους κρίκους είπε πως ήταν «την πατήσανε οι Κινέζοι, αλλά δεν βγήκε κι έτσι η δεύτερη σκέψη ήταν ότι εξασφάλισα μετάλλιο».
Σε ερώτηση για ένα τέταρτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας απάντησε ότι από την επόμενη ημέρα σκεφτόταν για το πρόγραμμα και την επιστροφή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού όμως πρώτα κάνει διακοπές.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Η απάντηση της Τεχεράνης στη δολοφονία του Χανίγια θα γίνει την κατάλληλη στιγμή
Γαλλία: Ζήτησε τη βοήθεια του FBI για τη δολιοφθορά στους σιδηροδρόμους πριν την τελετή έναρξης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι αναταράξεις γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη πλήττουν τα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών
- METLEN: Υπογράφει μακροπρόθεσμη συμφωνία προμήθειας LNG με τη Shell
- Κόλπος: Φόβοι για πιο καταστροφικό πόλεμο σε νέα επίθεση ΗΠΑ – Ισραήλ στο Ιράν
- Γεννήσεις: Από 150.000 στις 65.000 το 2026 – Κάτω από 1,4 εκατ. την επόμενη 20ετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.