• sports

    «Βόμβα» από Ισπανία: Ο Εμπαπέ υπογράφει στη Ρεάλ τις επόμενες ώρες

    • NewsRoom
    Kylian Mbappé Lottin

    Κιλιάν Μπαπέ


    Η μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενδέχεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με ισπανικό Μέσο.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η κυρίαρχη ιστορία. Ο Γάλλος αστέρας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του «Παρκ Ντε Πρινς», παρά τις όσες προσπάθειες κατέβαλαν οι Παριζιάνοι για να πείσουν τον 24χρονο επιθετικό.

    Το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Vozpopuli» ισχυρίστηκε ότι «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα οριστικοποιήσει την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ σήμερα».

    Οι διοικούντες την Παρί μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα θα κατεβάσουν τιμή του Εμπαπέ κατά 50.000.000 ευρώ κι έτσι θα βάλουν στα ταμεία τους 100.000.000 ευρώ από το «deal».

    Οι Ισπανοί τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι η απροσδόκητη αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά και ο πρόσφατος τραυματισμός του Βινίσιους Τζούνιορ οδήγησαν στον πρόεδρο της Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, να επιταχύνει τη συμφωνία για να εντάξει τον Εμπαπέ στον σύλλογο.

    Διαβάστε επίσης:

    Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου 

    Όλαφ Σολτς: Σχέδιο 10 σημείων για τη γερμανική οικονομία

    Η αθλητική σεζόν ξεκινάει με τη νέα καμπάνια της Novibet



    ΣΧΟΛΙΑ