• sports

    Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


    Εντός της επόμενης εβδομάδας, με πιθανότερη μέρα την Τετάρτη, αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (11/3) στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Παράλληλα,ο διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας Γιώργος Κομίνης πρόκειται να δώσει γραπτή κατάθεση εντός των επόμενων 48 ωρών.

    Η πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά» αιτήθηκε τη χορήγηση προθεσμίας προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής να απαντά πως θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, κάτι που θα ισχύσει και για την ΑΕΚ. Ως εκ τούτου δεν αναμένεται να προκύψει σήμερα η απόφαση, η οποία και θα γίνει γνωστή την ερχόμενη εβδομάδα.

    Όπως ενημέρωσε το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ο κ. Κομίνης ειδοποιήθηκε μέσω e-mail να παραστεί στην διαδικασία την προσεχή Δευτέρα, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά και να προσθέτει πως δεν μπορεί να δώσει το παρόν τουλάχιστον μέχρι τις 28/3 λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

    Έτσι αποφασίστηκε να ζητηθεί η έγγραφη κατάθεσή του εντός των επόμενων 48 ωρών, κάτι που αναμένεται να έχει γίνει το αργότερο ως την Δευτέρα (19/3).

    Από τη στιγμή που θα δοθεί η κατάθεση του κ. Κομίνη, οι δύο ομάδες εξασφάλισαν προθεσμία 48 ωρών προκειμένου να υποβάλλουν τα δικά τους υπομνήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ματς» στη Βουλή για Σαββίδη και ΠΑΟΚ-Καυγάς Βασιλειάδη με βουλευτές [πρωτοφανείς διάλογοι]

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ένωση Κεντρώων ζητά να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ – «Λάθος να την πληρώνει για όλους ο Σαββίδης»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θ. Ζαγοράκης: «Ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Σαββίδης είναι η αιτία του κακού»



    ΣΧΟΛΙΑ