• sports

    Stoiximan AegeanBall Festival: Η μεγαλύτερη γιορτή του 3×3 μπάσκετ επιστρέφει για 6η χρονιά

    Ο Γιάννης Λάσκαρης, Co-Founder της Progame, ο εμπνευστής του τουρνουά, Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, Αλέξης Αθανασίου και η Ιωάννα Κοζαδίνου, Senior Corporate Responsibility Manager της Stoiximan, ανακοινώνουν το 6ο Stoiximan AegeanBall Festival.

    Ο Γιάννης Λάσκαρης, Co-Founder της Progame, ο εμπνευστής του τουρνουά, Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Αλέξης Αθανασίου και η Ιωάννα Κοζαδίνου, Senior Corporate Responsibility Manager της Stoiximan, ανακοινώνουν το 6ο Stoiximan AegeanBall Festival.


    Τη διεξαγωγή του 6ου Stoiximan AegeanBall Festival ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τύπου, η Stoiximan, που αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο εμπνευστής του τουρνουά, Γιώργος Πρίντεζης, και οι διοργανωτές του, η Progame, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

    Η μεγαλύτερη γιορτή του 3×3 μπάσκετ, θα λάβει χώρα από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου στη Σύρο.

    Το Stoiximan AegeanBall Festival ξεκίνησε να διεξάγεται το 2016 ως ιδέα του πρωταθλητή και ρέκορντμαν της Euroleague, Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος κατάγεται από τη Σύρο. Για τρεις ολόκληρες ημέρες, η πλατεία Μιαούλη θα μεταμορφωθεί και φέτος στον απόλυτο μπασκετικό προορισμό.

    Ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε πως: «η Σύρος, το νησί των απίστευτων αντιθέσεων στην καρδιά του Αιγαίου, κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη εποχή προετοιμάζεται να υποδεχτεί ανθρώπους όλων των ηλικιών, που μοιράζονται μια βαθιά αγάπη για το μπάσκετ.

    Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλά για το όραμά του, το οποίο έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ 3χ3 στην Ελλάδα

    Επαγγελματίες και ερασιτέχνες, διάσημοι αστέρες του αθλήματος ή απλοί φίλαθλοι, όλοι έρχονται στη Σύρο.

    Και αυτό είναι που κάνει το Stoiximan AegeanBall Festival να ξεχωρίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Progame, τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τη Stoiximan και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή μέχρι σήμερα. Σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Μιαούλη, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε παίζοντας μπάσκετ για τη Σύρο!»

    Η Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά, με τον Αντιπρόεδρο της Stoiximan και Πρόεδρο του Kaizen Foundation, Πάνο Κωνσταντόπουλο, σε στιγμιότυπο της εκδήλωσης

    Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου τόνισε: «Απώτερος σκοπός του Stoiximan AegeanBall Festival από την πρώτη ημέρα της υλοποίησης του είναι η προσφορά στην τοπική κοινωνία.

    Και πράγματι το κοινωνικό αποτύπωμα, αλλά και η οικονομική και τουριστική αξία, που προσδίδει στο νησί είναι τεράστια. Υπολογίζεται άλλωστε, πως κάθε χρόνο η Σύρος υποδέχεται περίπου 4.000 επισκέπτες χάρη στη διοργάνωση.

    Μεταξύ αυτών των επισκεπτών είναι παίκτες με διεθνή απήχηση, οι οποίοι διαφημίζουν το νησί σε όλο τον κόσμο. Επίσης, πρόκειται για μια διοργάνωση την οποία ο κόσμος της Σύρου περιμένει πώς και πώς κάθε χρόνο. Αποδεδειγμένα άλλωστε, είμαστε ένα νησί που λατρεύει τον αθλητισμό».

    Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan, δήλωσε σχετικά: «Στη Stoiximan είμαστε διαχρονικά αφοσιωμένοι στην προώθηση του αθλητισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

    Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για 3η χρονιά στηρίζουμε το όραμα του Γιώργου Πρίντεζη, το Stoiximan AegeanBall Festival, που πλέον έχει γίνει θεσμός για το νησί και το 3×3 μπάσκετ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο, ο οποίος είναι και πρεσβευτής των “Μικρών Ηρώων”, του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan».

    Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο του τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια η Stoiximan δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου τεχνολογικό εξοπλισμό βαθιάς κατάψυξης πλάσματος για τις ανάγκες του Τμήματος Αιμοδοσίας, ενώ προχώρησε και στην ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στην περιοχή του Πάγου.

    «Αντίστοιχα και φέτος σκοπεύουμε να συνδυάσουμε τη διοργάνωση με σημαντικά έργα υποδομής για το νησί» συμπλήρωσε η κα Κοζαδίνου.

    Τέλος, ο Γιάννης Λάσκαρης, Co-Founder της Progame ανέφερε: «Η διοργάνωση μεγαλώνει κάθε χρόνο και ανεβάζει όλο και πιο ψηλά τον πήχη.

    Μαζί αναδεικνύουμε τον αθλητικό τουρισμό του νησιού κάτι που αποδείξαμε και πέρυσι, σε μια χρονιά ρεκόρ με 2.500 χιλιάδες κόσμο κατά μέσο όρο την ημέρα.

    Αναμένετε φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Celebrity Game, όπου συμμετέχουν πολλοί αγαπημένοι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, τη VIP League, όπου διαγωνίζονται παγκόσμιοι “αστέρες” του μπάσκετ, μαθήματα μπάσκετ από τον Joe Arlauckas και ξεχωριστούς διαγωνισμούς με όμορφα έπαθλα!»

    Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

    Διαβάστε επίσης:

    LG AegeanBall Festival: Η απόλυτη μπασκετική εμπειρία με τον ΟΠΑΠ (video)

    NBG Securities για Aegean Airlines: Παραμένει θετική για τις φετινές προοπτικές και τη μετοχή



    ΣΧΟΛΙΑ