• Στοίχημα

    Τα φαβορί που ξεχωρίζουν το Σαββατοκύριακο!

    • Monobet


    Τα πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους και υπάρχουν δυνατά φαβορί στα οποία μπορούμε να στηριχτούμε. Το ΜΟΝΟΒΕΤ επιλέγει τα πιο δυνατά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

    Η σημερινή τριάδα είναι με 3 φαβορί από την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Η Θέλτα προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις και χρειάζεται τη νίκη στο ματς με τη Λας Πάλμας η οποία είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Στο Βίγκο είναι δυνατή και πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα.

    Η Λειψία δίνει μάχη για το Champions League

    Το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ κυνηγάει η Λειψία. Δίνει μάχη για την 4η θέση με την ισόβαθμή της Ντόρτμουντ, η οποία έχει δύσκολο αγώνα την Κυριακή με την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει εκτός έδρας την χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Χαϊντενχάιμ.

    Η Νάπολι κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και χρειάζεται τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έμπολι. Στην προηγούμενη αγωνιστική, αν και προηγήθηκε 2 φορές στο ματς με την Φροζινόνε, τελικά πήρε μόνο τον 1 βαθμό (2-2). Εκτός έδρας τα καταφέρνει καλύτερα (7-5-4) απ’ ότι στο γήπεδό της (6-5-5). Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Έμπολι η οποία παλεύει για να σωθεί.

    Επιλογές με Over για το κυριακάτικο κουπόνι

    Την Κυριακή οι 2 από τις 3 προτάσεις είναι από τα playoffs της Super League. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Την κέρδισε στη «Λεωφόρο» την προηγούμενη εβδομάδα με 3-1. Μόνο Over έχει φέρει στα playoffs η Λαμία. Πιθανό είναι 1 ακόμα στη δεύτερη σερί αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό.

    Η ΑΕΚ παίζει εκτός έδρας με τον Άρη τον οποίο κέρδισε με 2-0 στην προηγούμενη αγωνιστική, με 2 γκολ του Εζεκιέλ Πόνσε στο ξεκίνημα του αγώνα. Θέλει, πριν δώσει την Τετάρτη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, να φύγει με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη. Χαμηλά είναι το «διπλό» της και το συνδυάζω με το Over 1,5 για να ανέβει η απόδοση.

    Κλείνω με 1 Over από τη Γαλλία, στο ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λυών. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν με μεγάλη άνεση, αλλά δέχονται και γκολ. Η Παρί προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 1-4 στη Βαρκελώνη κατά της Μπαρτσελόνα και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυών βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και στα 2 τελευταία παιχνίδια της κέρδισε με 1-3 την Ναντ και με 4-3 την Μπρεστ. Λογικά θα ανοίξει το ματς και θα έχει πάνω από 2 γκολ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Ιστορική πρόκριση για τον Ολυμπιακό

    Βρούτσης: Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα, κάποιοι οφείλουν ένα μεγάλο συγνώμη



    ΣΧΟΛΙΑ