• Στοίχημα

    Προτάσεις για το Champions League

    • Monobet


    Τα παιχνίδια του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα. Όλα τα ματς παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με 2 δυάδες είναι οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ.

    Η Άρσεναλ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Μπάγερν Μονάχου και στην έδρα της μπορεί να πάρει τη νίκη. Θυμίζω ότι η Μπάγερν στην προηγούμενη φάση είχε χάσει με 1-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη κι έκανε την ανατροπή με 3-0 στο Μόναχο. Ξεκίνησε πιο ψηλά ο «άσος» κι έχει πέσει η απόδοσή του.

    Στο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα. Και οι 2 μπορούν να κερδίσουν. Έχει τύχη και το «Χ» σε ένα τόσο αμφίρροπο παιχνίδι. Ποντάρω στο σκοράρισμα και από τις 2.

    «Μιλάει» η έδρα στα ματς της Τετάρτης

    Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα. Και στα 2 έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχες ομάδες. Η Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε την έδρα της για να αποκλείσει την Ίντερ. Η Ντόρτμουντ είναι απρόβλεπτη ομάδα. Μετά τη νίκη της στο Μόναχο με 0-2 κατά της Μπάγερν έχασε εντός έδρας με 0-1 από τη Στουτγκάρδη. Έχει ρίσκο ο «άσος».

    Το ίδιο ισχύει και για τον «άσο» της Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Προβληματίζει με τις εμφανίσεις της στα εκτός έδρας ματς η Μπαρτσελόνα. Η Παρί ξέρει ότι αν δεν κερδίσει στο γήπεδό της θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς στη Βαρκελώνη. Μπορεί να καταφέρει να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Γαλλία: Το γαλλικό ιστιοφόρο Belem πλέει προς Ελλάδα, όπου θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα

    Euro 2024: Οι προπονητές των ομάδων πιέζουν την UEFA για αποστολές 26 παικτών

    Η Εθνική Τράπεζα σε ταξιδεύει στον τελικό του UEFA Champions League!



    ΣΧΟΛΙΑ