• Στοίχημα

    Προτάσεις για τα playoffs της Ολλανδίας

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Δυάδα από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το σημερινό κουπόνι

    Λίγα είναι τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι και τα περισσότερα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα ασχοληθώ με τα playoffs στην Ολλανδία.Τέσσερις ομάδες διεκδικούν 1 εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ της νέας περιόδου. Γίνονται οι ημιτελικοί και είναι νοκ άουτ.

    Εντός έδρας παίζουν η Ναϊμέγκεν και η Ουτρέχτη. Η πρώτη υποδέχεται την Γκόου Άχεντ Ιγκλς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Αποφεύγω το ποντάρισμα σε σημείο. Πιο ασφαλής επιλογή δείχνει να είναι το Goal/Goal.

    Φέτος και στα 2 παιχνίδια τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σκόραραν και οι 2 κι έφεραν ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1 και 2-2. Μετράνε και 7 Goal/Goal στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Ναϊμέγκεν (1-1, 1-2, 5-1, 1-1, 3-3, 2-1, 1-0, 3-3).

    Στον άλλο ημιτελικό οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην Ουτρέχτη. Θα ήταν πιο χαμηλά ο «άσος» αν η Σπάρτα Ρότερνταμ δεν την είχε κερδίσει εκτός έδρας με 0-1 πριν από 2 αγωνιστικές. Και πέρσι της είχε κάνει ζημιά (1-2) και την είχε αποκλείσει από τον τελικό των playoffs.

    Στις προηγούμενες πάντως 7 αναμετρήσεις τους η Ουτρέχτη είχε πετύχει ισάριθμες νίκες (2-0, 2-0, 1-0, 5-1, 1-0, 4-0, 3-1). Θα είναι προσεκτική για να μην πάθει τη ζημιά και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση για τον τελικό.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Ίντερ Μιλάν: Η αλλαγή στη διοίκηση και μία ιστορία χρεών και ανατροπών

    ΕΛ.ΑΣ.: Απαγόρευση μετακίνησης στους φιλάθλους Παναθηναϊκού και Άρη για το τελικό κυπέλου ποδοσφαίρου

    UBER: Τι αλλαγές φέρνει το ride-sharing που προτείνει για την Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ