• Στοίχημα

    Νίκη με Over η Μάντσεστερ Σίτι

    • Monobet
    Μάντσεστερ Σίτι

    Μάντσεστερ Σίτι


    Πέρασε το Σάββατο η τριάδα του MONOBET και πλήρωσε 4,25!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε το Σάββατο από το MONOBET! Πέρασε η τριάδα με το Goal στο παιχνίδι Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη (1,60), το «διπλό» της Μίλαν (1,64) στο ματς με τη Φροζινόνε και τον «άσο» της Ρεν (1,62) στο παιχνίδι με την Μονπελιέ και πλήρωσε 4,25!

    Πολύ κοντά στο ταμείο βρέθηκε και η τριάδα της Κυριακής. Πέρασαν οι 2 πρώτες επιλογές ο «άσος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1,64) στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ και το «διπλό» του ΠΑΟΚ (1,45) στο ματς με τον Ατρόμητο.

    Η τριάδα «έκλεινε» με το Goal στον αγώνα Λυών-Μαρσέιγ. Σκόραρε νωρίς η Λυών και στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά δεν βρήκε δίχτυα!

    Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχώρισα 2 φαβορί. Το πρώτο είναι η Ρόμα. Φιλοξενεί την Κάλιαρι σε ένα ιδιαίτερο ματς λόγω Ρανιέρι. Ο προπονητής της Κάλιαρι ήταν παίκτης και τεχνικός της Ρόμα για 6 σεζόν και δηλώνει οπαδός της! Θα ήθελε βέβαια να φύγει χωρίς να χάσει από το Ολίμπικο, αφού η Κάλιαρι κινδυνεύει με υποβιβασμό.

    Η Ρόμα όμως, μετά την απόλυση του Μουρίνιο, πέτυχε 2 νίκες, διεκδικεί το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θέλει με τίποτα να έχει απώλεια βαθμών πριν δώσει την επόμενη αγωνιστική το ντέρμπι με την Ίντερ. Ποντάρω στον «άσο» της.

    Το δεύτερο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με την Μπρέντφορντ. Με το 3-1 κατά της Μπέρνλι συμπλήρωσε 4 σερί νίκες. Μετά τον Ντε Μπρόινε, γύρισε και ο Χάαλαντ. Θα κάνει ντεμαράζ με στόχο να πάρει και φέτος τον τίτλο.

    Η Μπρέντφορντ, αν και προηγήθηκε με 0-1 στην έδρα της Τότεναμ, δέχτηκε 3 γκολ μέσα σε 8 λεπτά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και τελικά ηττήθηκε με 3-2. Μετράει 6 ήττες στα 7 τελευταία παιχνίδια. Δυνατό είναι το «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι. Το συνδυάζω με το επίσης πιθανό Over 2,5 για να ανέβει η απόδοση.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    554 (21:45) ΡΟΜΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ 1 1,45
    555 (22:00) ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2+OVER 2,5 1,88

    Διαβάστε επίσης:

    Πλατανιώτη μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο: Πέρυσι σκεφτόμουν να σταματήσω, είναι μαγικό

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθω μεγάλη αγάπη προς την ΑΕΚ

    Μία μέρα στη ζωή της Αμαλίας Κωστοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ