• Στοίχημα

    Nίκες με Over για 3 μεγάλα φαβορί

    • Monobet
    Super League


    Προτάσεις για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου από το MONOBET.

    Πολλά καλά παιχνίδια έχει το κουπόνι, πάμε να βρούμε ορισμένα που μπορούν να μας δώσουν κέρδη. Ξεχώρισα 3 φαβορί στα οποία ποντάρω με το Over για να ανέβουν οι αποδόσεις τους.

    Τα 2 είναι από το σημερινό κουπόνι, η Λειψία και η Άρσεναλ. Πάλεψε στο «Μπερναμπέου» η Λειψία για να κάνει την ανατροπή στο ματς με τη Ρεάλ, αλλά έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε από το Champions League. Ρίχνει το βάρος της στο πρωτάθλημα και θέλει να πετύχει μία ακόμα νίκη μετά από αυτή που πέτυχε με 1-4 στην έδρα της Μπόχουμ. Υποδέχεται την Ντάρμσταντ η οποία διασύρθηκε με 0-6 από την Άουγκσμπουργκ στην προηγούμενη αγωνιστική. Πιθανή είναι η νίκη της Λειψίας με μεγάλο σκορ.

    Το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ στο ματς με την Μπρέντφορντ. Για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν στο κυριακάτικο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να κερδίσει σήμερα την Μπρέντφορντ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη με μεγάλα σκορ.

    Πριν πάω στο τρίτο φαβορί, στο οποίο ποντάρω με Over 2,5, αναφέρω την τρίτη επιλογή από το σημερινό κουπόνι. Πρόκειται για το Goal στον αγώνα της Σασουόλο με την Φροζινόνε. Έπεσε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού η Σασουόλο και θέλει πάση θυσία να κερδίσει. Η Φροζινόνε έχει 4 βαθμούς περισσότερους και θα προσπαθήσει να μείνει αήττητη σε αυτό το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Και οι 2 πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ. Σκόραραν και στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Σασουόλο (1-1, 2-1, 5-3, 2-2, 2-2).

    Η τριάδα για το κουπόνι της Κυριακής

    Το τρίτο μεγάλο φαβορί, που πιστεύω ότι θα κερδίσει με Over, είναι η ΑΕΚ. Παίζει εκτός έδρας με τη Λαμία, στην πρεμιέρα των playoffs της Super League και θέλει τη νίκη στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρόσφατα κέρδισε σε αυτό το γήπεδο με 1-3.

    Στην Premier League αναμφισβήτητα κλέβει την παράσταση το ντέρμπι κορυφής της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι. Έναν βαθμό περισσότερο έχει Λίβερπουλ και με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Το «διπλό» θα κυνηγήσει η Σίτι για να ανέβει στην πρώτη θέση. Δύσκολη είναι η πρόβλεψη του σημείου. Ποντάρω στο Goal. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2.

    Κλείνω τις προτάσεις με τον «άσο» της Μαρσέιγ στον αγώνα με την Ναντ. Βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα η ομάδα της Μασσαλίας κι έκανε περίπατο την Πέμπτη στο ματς με την Βιγιαρεάλ για το Europa League. Κέρδισε με 4-0 και «καθάρισε» την πρόκριση. Μετά την αλλαγή προπονητή έχει ανεβάσει στροφές και δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει την Ναντ. Πιθανό είναι και το Over σε αυτό το παιχνίδι.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Ειδικά στοιχήματα για τα playoffs της Super League από το Πάμε Στοίχημα

    Ναδάλ: Ένα βήμα πριν το τέλος – Αποσύρθηκε και από το Indian Wells

    Ο Όλαφ Σολτς σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση 100 ημερών για το Euro 2024



    ΣΧΟΛΙΑ