• sports

    Ο Όλαφ Σολτς σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση 100 ημερών για το Euro 2024

    • NewsRoom


    Ο Καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς σηματοδότησε σήμερα (6/3) την αντίστροφη μέτρηση 100 ημερών για το Euro 2024, κρατώντας την επίσημη μπάλα του τουρνουά, μαζί με μέλη του υπουργικού συμβουλίου, πριν από την εβδομαδιαία κυβερνητική συνεδρίαση.

    Ο Όλαφ Σολτς και πολλά μέλη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της υπουργού Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ, του υπουργού Οικονομίας και Κλίματος Ρόμπερτ Χάμπεκ και του υπουργού Οικονομικών Κρίστιαν Λίντερ συμμετείχαν στη σχετική φωτογράφιση.

    Η Γερμανία φιλοξενεί το πρώτο της μεγάλο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και το Euro 2024, που ξεκινά στις 14 Ιουνίου, θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις.

    Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 μνημονεύεται ακόμα με αγάπη στη Γερμανία, αφού προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου κύμα ενθουσιασμού εκείνη την εποχή, με μεγάλες ζώνες φιλάθλων σε όλη τη χώρα παίρνοντας τον χαρακτηρισμό «καλοκαιρινό παραμύθι».

    Οι Γερμανοί, τρεις φορές νικητές, θα ξεκινήσουν το τουρνουά ενός μήνα στο Μόναχο στις 14 Ιουνίου με αντίπαλο τη Σκωτία, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρεάλ Μαδρίτης: Η «βασίλισσα» – θρύλος έγινε 122 ετών!

    Ποσειδώνια 2024: Στο επίκεντρο η τεχνητή νοημοσύνη – Το νέο τοπίο στη Ναυτιλία

    «Επίδομα πληθωρισμού» και για τον Σολτς



    ΣΧΟΛΙΑ