ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο δυάδες από το MONOBET με επιλογές από Ιταλία, Ισπανία και Europa League
Το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Europa League το οποίο αρχίζει αύριο. Έχει αρκετά παιχνίδια όμως και το σημερινό κουπόνι και ξεχώρισα 2 φαβορί τα οποία είναι πιθανό να κερδίσουν με μεγάλα σκορ.
Στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας η Άστον Βίλα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να πάρει την πρόκριση στην έδρα της Γουίκομ. Το Σάββατο βρέθηκε να χάνει με 0-1 από την Γουλβς αλλά έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 3-1. Πιθανό είναι το «διπλό» της και το συνδυάζω με το Over 2,5.
Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος με την Αλαβές. Φέρνει μεγάλα σκορ στην έδρα της. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε με 3-1 τη Στουτγκάρδη και με 4-1 την Εσπανιόλ. Η Αλαβές έχει μόνο Over στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ηττήθηκε με 2-1 από τη Θέλτα, με 3-2 από την Αλαβές και ενδιάμεσα κέρδισε με 1-2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Μπαίνουν με το δεξί η Άλκμααρ και η Μάντσεστερ Γιουν.
Στην 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League υπάρχουν αρκετά φαβορί. Ξεχώρισα 2 από αυτά, την Άλκμααρ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη υποδέχεται την Έλφσμποργκ και στην έδρα της πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ, θα κυνηγήσει και δεύτερο. Ανεβαίνει η απόδοση του «άσου» της μαζί με το Over 1,5.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας για να προκριθεί απευθείας στη νοκ άουτ φάση των «16». Δύσκολα θα έχει απώλειες στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Τβέντε η οποία είναι πάντως ικανή για να σκοράρει. Μαζί με τον «άσο» της Γιουνάιτεντ βάζω και το Over 2,5.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.