• Στοίχημα

    Γαλλικός «άσος» με μεγάλη απόδοση!

    • Monobet


    Πέρασε την Τετάρτη η δυάδα από τη Σούπερ Λίγκα

    Στο ταμείο οδήγησαν την Τετάρτη οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ από τη Σούπερ Λίγκα. Πέρασαν τα ειδικά στοιχήματα με τον «άσο» και το Over 1,5 στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη και τον «άσο» και Over 2,5 στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

    Μία δυάδα ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι με 1 Over από την Ιταλία και 1 καλοπληρωμένο «άσο» από τη Γαλλία.

    Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι της Σαλερνιτάνα με τη Σασουόλο. Έχει πέσει η γηπεδούχος, παλεύει για τη σωτηρία της η φιλοξενούμενη. Θα βγει στην επίθεση η φιλοξενούμενη για τη νίκη. Ανοιχτά θα παίξει και η γηπεδούχος αφού δεν έχει να χάσει τίποτα. Το Over είναι πιθανό.

    Στη Γαλλία παίρνω ρίσκο με τον «άσο» της Λιλ κόντρα στη Μαρσέιγ αλλά κυνηγάω απόδοση 2,20. Διεκδικεί το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και στην έδρα της είναι δυνατή με 9, 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τη Λανς.

    Η Μαρσέιγ ανέβασε την απόδοσή της μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά στα 2 τελευταία παιχνίδια ηττήθηκε με 2-0, εκτός έδρας από τη Ρεν και εντός, από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετράει 3 σερί ήττες, με 2-0, 2-0 και 2-1, στην έδρα της Λιλ. Παίρνω το ρίσκο με τον «άσο».

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    167 (ΠΑΡ, 21:45) ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ OVER 1,77
    171 (ΠΑΡ, 22:00) ΛΙΛ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1 2,20

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Ρούντι Φερνάντεθ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν

    TATOÏ Club: Υποδέχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS

    Premier League: Έσοδα 4 δισ. και κέρδη 251 εκατ. ευρώ το 2022/23



    ΣΧΟΛΙΑ