• Στοίχημα

    Φαβορί και Over από τα ματς του Champions League

    • Monobet
    Ποδοσφαιριστής σουτάρει μπάλα σε γήπεδο ποδοσφαίρου


    Κρίσιμη η 4η αγωνιστική των ομίλων, προσφέρει ευκαιρίες για κέρδη

    Με το Champions League θα ασχοληθούμε σήμερα. Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική των ομίλων και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για τις ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση. Μην ξεχνάτε ότι από κάθε όμιλο προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες, ενώ η τρίτη πάει στα play off του Europa League. Επομένως όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο και ελπίζουν.

    Στον 6ο όμιλο είναι κρίσιμο το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Νιούκαστλ. Ισοβαθμούν στην 2η θέση με 4 βαθμούς και θέλουν τη νίκη. Η Ντόρτμουντ κέρδισε μέσα στην Αγγλία με 0-1. Με νέα νίκη σήμερα θα αγκαλιάσει την πρόκριση. Η Νιούκαστλ θα κυνηγήσει τη ρεβάνς. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2.

    Στον 5ο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στη 2η θέση, 1 βαθμό πίσω από την Φέγενορντ και υποδέχεται την ουραγό (με 1 πόντο) Σέλτικ. Πιθανός είναι ο «άσος», αλλά έχει χαμηλή απόδοση. Μπορεί να ανοίξει το ματς κι έχει τύχη και το Over. Ο συνδυασμός τους ανεβάζει στο 1,57 την απόδοση.

    Στον 7ο όμιλο «αφεντικό» είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Φαβορί για τη 2η θέση είναι η Λειψία με 3 βαθμούς λιγότερους από τη Σίτι. Παίζει στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που λογικά θα έχει γκολ και από τις 2 ομάδες. Έχουν φέρει Goal σε όλα τα παιχνίδια τους στον όμιλο.

    Στον 8ο όμιλο η Πόρτο λογικά θα ακολουθήσει την Μπαρτσελόνα στη φάση των «16». Θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση και είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με την Αντβέρπ. Την κέρδισε εύκολα στο Βέλγιο με 1-4. Ο συνδυασμός του «άσου» με το Over δίνει απόδοση 1,90 στο Πάμε Στοίχημα.

    Μεγάλα σκορ και στα παιχνίδια της Τετάρτης

    Οι υπόλοιποι 4 όμιλοι γίνονται την Τετάρτη. Στον 3ο όμιλο δυνατός είναι ο «άσος» της Νάπολι στο ματς με την Ουνιόν Βερολίνου. Πίσω από τη Ρεάλ βρίσκεται η Νάπολι και στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 0-1 την Ουνιόν στο Βερολίνο. Έχει συμπληρώσει 12 συνεχόμενες ήττες η γερμανική ομάδα και πάει για το… 13άρι!

    Το 3 στα 3 έχει κάνει η Μπάγερν στον 1ο όμιλο και είναι πιθανή μία ακόμα νίκη της στο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι. Την κέρδισε και στην Τουρκία με 1-3. Και σε αυτό το φαβορί ποντάρουμε σε συνδυασμό με το Over για να ανέβει η απόδοση.

    Στον 2ο όμιλο η Άρσεναλ έχει 6 βαθμούς και η αντίπαλός της Σεβίλλη ισοβαθμεί με 2 πόντους στην τελευταία θέση με την Αϊντχόφεν. Στη 2η θέση βρίσκεται η Λανς με 5 πόντους. Το Over έχει τύχη στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σεβίλλη. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση. Η Άρσεναλ κέρδισε με 1-2 μέσα στη Σεβίλλη.

    Στον 4ο όμιλο δείχνουν να ξεχωρίζουν η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Ίντερ. Έχουν από 7 βαθμούς και ακολουθούν η Σάλτσμπουργκ με 3 και η Μπενφίκα χωρίς πόντο. Η Ίντερ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μπορεί να φύγει με το «διπλό» από το Σάλτσμπουργκ.

    Αυτές είναι οι προτάσεις του MONOBET για το Champions League. Θα τα ξαναπούμε την Πέμπτη με τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League. Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    807 (19:45) ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ GOAL 1,55
    863 (22:00) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΛΤΙΚ OVER 1,57
    864 (22:00) ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΕΙΨΙΑ GOAL 1,58
    868 (22:00) ΠΟΡΤΟ-ΑΝΤΒΕΡΠ 1+OVER 1,90

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    889 (19:45) ΝΑΠΟΛΙ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1 1,42
    899 (22:00) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 1,48
    901 (22:00) ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1+OVER 1,40
    903 (22:00) ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΙΝΤΕΡ 2 1,60

    Διαβάστε επίσης:

    Το Champions League με αμέτρητες αγορές, Super αποδόσεις, Cash Out & Bet Builder από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    Δημήτρης Παπανικολάου: Ένας μεγάλος παίκτης στα παρκέ, ένας ακόμα μεγαλύτερος άνθρωπος

    Οδηγώντας ηλεκτρικό αυτοκίνητο



    ΣΧΟΛΙΑ