• Στοίχημα

    Φαβορί η Μπαρτσελόνα, Over η Γιουβέντους

    • Monobet
    Barcelona


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το Σούπερ Καπ Ισπανίας και το Κύπελλο Ιταλίας

    Λίγα είναι τα παιχνίδια που γίνονται σήμερα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο δεύτερο ημιτελικό του Σούπερ Καπ της Ισπανίας και το τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας.

    Το MONOBET έχει προτάσεις για τους 2 αυτούς αγώνες.

    Η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με την Οσασούνα που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν εμπνέει φέτος εμπιστοσύνη.

    Θέλει όμως να κατακτήσει το Σούπερ Καπ και εύκολα ή δύσκολα πρέπει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα έχει αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στην Οσασούνα, η οποία επίσης παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

    Στο Κύπελλο Ιταλίας ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση με τον αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στην Φροζινόνε. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει με τη Λάτσιο σε διπλά παιχνίδια στους ημιτελικούς.

    Χαμηλά είναι ο «άσος» της Γιουβέντους και δεν αξίζει να παιχτεί. Ποντάρω στο Over. Στην προηγούμενη φάση η Γιουβέντους συνέτριψε με 6-1 τη Σαλερνιτάνα και η Φροζινόνε έκανε τη μεγάλη έκπληξη με την εκτός έδρας νίκη 0-4 κατά της Νάπολι.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    969 (21:00) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1              1,45

    970 (22:00) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ OVER     1,67

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

    Συγκλονίζει ποδοσφαιριστής: Έχασα το σπίτι μου μέσα στις γιορτές, μου χρωστάνε €300.000

    Φραντς Μπεκενμπάουερ: Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αποχαιρετά τον «Κάιζερ»



    ΣΧΟΛΙΑ