ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα τελευταία παιχνίδια των ομίλων
Οι όμιλοι του Euro ολοκληρώνονται και το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει σήμερα προτάσεις για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια.
Στον 4ο όμιλο η Γαλλία και η Ολλανδία δίνουν μάχη για την 1η θέση. Θεωρητικά πιο εύκολο είναι το παιχνίδι της Γαλλίας με την Πολωνία. Η Ολλανδία παίζει με την Αυστρία. Φαβορί για τη νίκη είναι η Γαλλία αλλά ο «άσος» της πληρώνει ελάχιστα. Προτιμότερο είναι το Over. Η Πολωνία έχει αποκλειστεί και θα προσπαθήσει να αποχαιρετίσει το Euro με μία καλή εμφάνιση. Μπορεί να σκοράρει. Η Γαλλία είναι ικανή αν βρεθεί σε καλή μέρα να κάνει το Over και μόνη της.
Στον 3ο όμιλο είναι κρίσιμο το παιχνίδι της Δανίας με τη Σερβία. Και οι 2 θα κυνηγήσουν τη νίκη αν και η Δανία προκρίνεται και με την ισοπαλία ως μία από τις 3 καλύτερες τρίτες (περνάει την Ουγγαρία και την Κροατία). Η Σερβία χρειάζεται μόνο τη νίκη. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2. Ποντάρω στο Goal.
Σκοράρουν η Τσεχία και η Τουρκία
Και οι 2 επιλογές για το αυριανό κουπόνι είναι από τον 6ο όμιλο. Η Πορτογαλία έχει πάρει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την 1η θέση. Παίζει με τη Γεωργία η οποία χρειάζεται τη νίκη για να περάσει. Το ματς μπορεί να «ανοίξει» από το ξεκίνημα. Πιθανό είναι το Over.
Καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση είναι το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Τσεχία και την Τουρκία. Η νίκη είναι μονόδρομος για την Τσεχία. Η Τουρκία μπορεί να περάσει και με ήττα αν βγει 3η, αν δηλαδή δεν κερδίσει η Γεωργία την Πορτογαλία. Και οι 2 ομάδες μπορούν να σκοράρουν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τασούλας: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για άλλη μια φορά γέμισε όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
- Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.