• Στοίχημα

    Δύο δυάδες για το Champions League

    • Monobet
    Champions League


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα ματς της Τρίτης και της Τετάρτης

    Τέσσερα σπουδαία παιχνίδια γίνονται σήμερα και αύριο στο Champions League. Κρίνεται η πρόκριση και στα τέσσερα αυτά ματς. Το ΜΟΝΟΒΕΤ προτείνει δύο δυάδες.

    Η πρώτη είναι για τα σημερινά παιχνίδια. Η Άρσεναλ κυνηγάει την ανατροπή στο παιχνίδι με την Πόρτο. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 1-0 και χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να περάσει στα προημιτελικά. Χαμηλά είναι ο «άσος», τον συνδυάζω με το Over 1,5. Είναι δεδομένο ότι η Άρσεναλ δεν θα μείνει στο 1-0, αφού δεν της αρκεί για την πρόκριση.

    Ισόπαλο με 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα. Δίνουν απόψε τη ρεβάνς στη Βαρκελώνη και όποια κερδίσει προκρίνεται. Δύσκολη είναι η πρόβλεψη του σημείου, με την Μπαρτσελόνα πάντως να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Και οι 2 θα βγουν στην επίθεση για τη νίκη. Σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ. Ποντάρω στο Over 2,5.

    Δύσκολο στην πρόβλεψη είναι και το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ. Στο πρώτο ματς η Ίντερ κέρδισε με 1-0. Δεν θα μείνει σε αυτό το γκολ. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο θέλει μόνο τη νίκη και λογικά θα βρει δίχτυα εντός έδρας. Το Goal είναι πιθανό.

    Αμφίρροπο είναι και το ματς της Ντόρτμουντ με την Αϊντχόφεν. Το 1-1 του πρώτου ματς άφησε ανοιχτούς τους λογαριασμούς. Η Ντόρτμουντ σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται γκολ και εντός έδρας. Η Αϊντχόφεν μπορεί να πετύχει γκολ και στη Γερμανία. Πιστεύω ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με πάνω από 2 τέρματα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    703 (22:00) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΟΡΤΟ 1+OVER 1,5 1,40
    704 (22:00) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ OVER 2,5 1,62

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    707 (22:00) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΙΝΤΕΡ GOAL 1,78
    707 (22:00) ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ OVER 2,5 1,52

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλα παιχνίδια στο Champions League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    ΝΒΑ: Σκέψεις για νέα λίγκα στην Ευρώπη σε συνεργασία με τη FIBA

    Νόβακ Τζόκοβιτς, 8 χρόνια στην κορυφή του κόσμου!



    ΣΧΟΛΙΑ