• Στοίχημα

    Δυάδες για το Champions League

    • Monobet


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16»

    Το Champions League ξεκινάει και πάλι σήμερα και το MONOBET έχει προτάσεις τόσο για τα σημερινά όσο και για τα αυριανά παιχνίδια.

    Το μεγάλο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη. Μεγάλη είναι η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων. Το «διπλό» όμως δεν έχει αξία. Προτιμότερο είναι το Over. Μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ η Σίτι. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να σκοράρει και η Κοπεγχάγη.

    Πιο δύσκολο είναι το παιχνίδι της Λειψίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στο «διπλό». Η Λειψία είναι δυνατή στην έδρα της και σκοράρει. Η Ρεάλ βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε όλα τα ματς. Ποντάρω στο Goal.

    Με 1 φαβορί και 1 Goal οι αυριανές προτάσεις

    Την ίδια επιλογή έκανα και για το αυριανό παιχνίδι της Λάτσιο με την Μπάγερν. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Μπάγερν και έχασε με κάτω τα χέρια (με 3-0) από τη Λεβερκούζεν. Στο Champions League όμως είναι πιθανό να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο. Δεν νομίζω ότι θα μείνει «άσφαιρη» για δεύτερο σερί ματς. Μπορεί να σκοράρει εντός έδρας και η Λάτσιο.

    Κλείνω τις προτάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον «άσο» της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν υποτιμώ τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία είναι «σκληρή» ομάδα και δεν παραβιάζεται εύκολα η εστία της. Πιστεύω όμως ότι η Παρί είναι ανώτερη και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Γνωρίζει ότι η ρεβάνς στην Ισπανία θα είναι δύσκολη και θέλει να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο ματς.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    101 (22:00) ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER 1,55
    102 (22:00) ΛΕΙΨΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ GOAL 1,44

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    103 (22:00) ΛΑΤΣΙΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ GOAL 1,68
    104 (22:00) ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 1,67

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει το Champions League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Super Bowl: Η νίκη των Κάνσας Σίτι, το love story Κέλσι-Σουίφτ και το εντυπωσιακό show του Usher



    ΣΧΟΛΙΑ