• Στοίχημα

    Δυάδα με φαβορί από Ιταλία και Ισπανία

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Νέο ταμείο την Κυριακή από το ΜΟΝΟΒΕΤ με απόδοση 4,26!!!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή! Πέρασε πολύ εύκολα η τριάδα με τους «άσους» της Μπολόνια (1,70), της Στουτγκάρδης (1,42) και το Goal στο ματς Νις-Μονακό (1,78) και έδωσε απόδοση 4,26!!!

    Σήμερα έχει λίγα παιχνίδια το πρόγραμμα, αλλά από αύριο επιστρέφει το Τσάμπιονς Λιγκ! Το ΜΟΝΟΒΕΤ θα έχει προτάσεις στην αυριανή στήλη για τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

    Πριν ποντάρουμε όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ ας ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά ματς. Η Γιουβέντους πήρε μόνο 1 βαθμό στα 2 τελευταία παιχνίδια και το κυριότερο ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι από την Ίντερ. Πλέον είναι δύσκολο να την προλάβει αφού απέχει 7 βαθμούς αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

    Πιστεύω ότι θα επιστρέψει σήμερα στις νίκες κόντρα στην Ουντινέζε η οποία παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς νίκη. Την τελευταία πενταετία η Γιουβέντους έχει μόνο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια της με την Ουντινέζε. Δυνατός δείχνει να είναι ο «άσος» της.

    Στην Ισπανία η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συνέτριψε με 4-0 τη Μαγιόρκα στην προηγούμενη αγωνιστική. Έκανε και το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου με την νίκη 0-1 στη Μαδρίτη κατά της Ατλέτικο.

    Το πιθανότερο είναι να φύγει με το «διπλό» και από την έδρα της Αλμερία. Ουραγός με μόλις 6 βαθμούς είναι η Αλμερία. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε 23 παιχνίδια. Δείχνει να συμβιβάζεται με τον υποβιβασμό.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    599 (21:45) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 1,44
    601 (22:00) ΑΛΜΕΡΙΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 1,74



    ΣΧΟΛΙΑ