• sports

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εμβολιαστώ για τον κορονοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό (video)

    • NewsRoom
    Στέφανος Τσιτσιπάς

    Στέφανος Τσιτσιπάς


    Μία δήλωση για την οποία ήδη έχουν πάρει «φωτιά» τα πληκτρολόγια αναφορικά με τον εμβολιασμό έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

    Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είναι γνωστός για τις κατά καιρούς αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, μίλησε σε Συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη του ATP Masters 1000 του Σινσινάτι και αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορονοϊού, ενώ θα το πράξει μόνο όταν και εάν γίνει υποχρεωτικό για να αγωνιστεί.

    «Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

    Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν έκπληκτοι στην απάντησή του και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.

    Αξίζει να αναφερθεί οτι πέρσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό «Μένουμε Ασφαλείς» και καλούσε τον κόσμο να ειναι υπεύθυνος.

    Δείτε το βίντεο από τη Συνέντευξη Τύπου:

    Διαβάστε επίσης:

    Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη

    Μαρία Σάκκαρη: Το γενέθλιο ποστ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (pic)

    Ο ΑΝΤ1 χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη – Με πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού



    ΣΧΟΛΙΑ