• sports

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Για φαγητό στη Μελβούρνη με Κύργιο και Κοκκινάκη

    • NewsRoom

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τους Νικ Κύργιο και Θανάση Κοκκινάκη


    Όχι μόνο τα βρήκαν αλλά πήγαν και μαζί για φαγητό στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος, έχοντας μαζί τους και τον Θανάση Κοκκινάκη.

    Οι δύο τενίστες έκαναν πολύ καλή παρέα παλαιότερα και είχαν παίξει μαζί και στο διπλό, ενώ μέσω του Τσιτσιπά ο Κύργιος είχε γνωρίσει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αργότερα μετά το παιχνίδι τους στο Wimbledon αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν μιλούσαν.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

    Ο Νικ Κύργιος, όπως αποκάλυψε ο Τσιτσιπάς, του έστειλε μήνυμα και του ζήτησε συγγνώμη και όλα είναι πλέον καλά μεταξύ τους. Έτσι αφού ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε πρόωρα από το Australian Open πήγε για φαγητό σε ταβέρνα της Μελβούρνης μαζί με τον Κύργιο και τον Θανάση Κοκκινάκη.

    Οι τρεις τενίστες έχουν Έλληνα πατέρα και θα ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί για την Ελλάδα. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Νικ στη δημοσίευσή του στα social media:

    «Τα πράγματα θα δείχνουν καλά για την Εθνική Ελλάδας σύντομα…»

    Ο Τσιτσιπάς σχολίασε τη δημοσίευση: «Davis Cup loading…» Ο Στέφανος επιστρέφει σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να παίξει με την Εθνική ομάδα κόντρα στη Ρουμανία για το Davis Cup στα Άνω Λιόσια.

    Ο Κύργιος αυτή την περίοδο κάνει σχόλιο και ρεπορτάζ στο Australian Open αλλά δεν έχει ανακοινώσει την απόσυρσή του από το τένις. Σχόλιο για την πιθανή συνεργασία τους με άρωμα Ελλάδας έκανε και η σύντροφος του Κύργιου, Κοστίν Χατζή (επίσης ελληνικής καταγωγής) η οποία και έγραψε: «GRGRGR».

    Διαβάστε επίσης:

    Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα για τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη (video)

    UEFA: Παραιτήθηκε ο Μπόμπαν με αιχμές κατά του Τσέφεριν

    Αντρέι Σεβτσένκο: Νέος πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου



    ΣΧΟΛΙΑ