• City Stories

    Διαμάχη της Kellogg’s με Ελληνοαυστραλό τενίστα για ένα όνομα

    • NewsRoom
    KOKKINAKIS


    Σκληρή διαμάχη για ένα… brand name έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη γνωστή εταιρεία δημητριακών Kellogg’s και έναν Ελληνοαυστραλό τενίστα.

    Αφορμή στάθηκε η εταιρεία ρούχων του νεαρού παίκτη του τένις Θανάση Κοκκινάκη η οποία τιτλοφορείται «Special K».

    Η Kellogg’s που έχει ως moto το «Special K» ζητεί από τον Ελληνοαυστραλό να μη χρησιμοποιεί την εν λόγω ονομασία, ενώ έχει κινηθεί δικαστικά για την υπόθεση, με στόχο την προστασία του εμπορικού της σήματος το οποίο χρησιμοποιεί εδώ και 59 χρόνια.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει, ο τενίστας χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα στο δικό του brand με ρούχα και άλλα εμπορεύματα  που σχετίζονται με το τένις.

    thanasiskokkinakis

    Ο εκπρόσωπος της εταιρίας δημητριακών ανέφερε «Αυτό που κάνουμε είναι να υπερασπιστούμε τα προϊόντα μας», ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Αύγουστο.

    Ποιος είναι ο Θανάσης Κοκκινάκης

    Ο Θανάσης Κοκκινάκης έχει γεννηθεί στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

    Και οι δύο γονείς του είναι Έλληνες. Ο πατέρας του Τρύφων, κατάγεται από την Καλαμάτα ενώ η μητέρα του Βούλα, από την Τρίπολη. Ξεκίνησε να παίζει τένις στα οκτώ του και το ίνδαλμα του ήταν ο Marat Safin.

    Βρίσκεται στο No.80 της παγκόσμιας κατάταξης. Ώς παίκτης στην κατηγορία juniors ο Κοκκινάκης ήταν πολύ επιτυχημένος, φτάνοντας σε δύο τελικούς Grand slam Junior στα μονά, στο 2013 Αustralian Open και στο 2013 US open. Επίσης εκπροσωπεί την Αυστραλία και στο Davis Cup.

    thanasiskokkinakis

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαμαντής Διαμαντίδης: Σχεδιάζει mega deal 115 εκατ. δολ.;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Netwix: Η αχτύπητη πεντάδα του «Big Talk» επιστρέφει δυναμικά με 1η Facebook live εκπομπή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κέιτ Μίντλετον αντιμέτωπη με την Βασίλισσα Ελισάβετ για την ανατροφή του Τζορτζ και της Σάρλοτ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ