• sports

    Πρώτη «μάχη» Λέοναρντ με Κάρι στους τελικούς του ΝΒΑ

    στεφ καρι

    Στεφ Κάρι


    Οι Τορόντο Ράπτερς έκαναν την ανατροπή από 0-2 σε 4-2 κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

    Αντίπαλοί τους είναι οι κάτοχοι του τίτλου Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, οι οποίοι «σκούπισαν» με 4-0 τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Για πέμπτη σερί χρονιά θα αγωνιστούν στους τελικούς του ΝΒΑ, με στόχο τον τέταρτο τίτλο τους σε αυτή την πενταετία.

    Οι τελικοί του ΝΒΑ ξεκινούν στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι Τορόντο Ράπτορς έχουν το πλεονέκτημα έδρας και η πρώτη αναμέτρησή τους με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα διεξαχθεί στο Τορόντο.

    Πρωταγωνιστές των δύο ομάδων, στην πορεία τους προς τους τελικούς του ΝΒΑ, ήταν ο Καουάι Λέοναρντ για τους Ράπτορς και ο Στέφεν Κάρι για τους Γουόριορς. Η πρώτη «μονομαχία» τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 30,5 πόντους του Καουάι Λέοναρντ και τους Over/Under 31,5 πόντους του Στέφεν Κάρι στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ Τορόντο Ράπτορς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

    Ο Καουάι Λέοναρντ πέτυχε 31 πόντους στον πρώτο τελικό της Ανατολής, κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, 31 στο δεύτερο, 36 στον τρίτο, 19 στον τέταρτο, 35 στον πέμπτο και 27 στον έκτο.

    Ο Στέφεν Κάρι σημείωσε 36 πόντους στον πρώτο τελικό της Δύσης, κόντρα στους Πόρτλαντ Τάιμπερς, 37 στον δεύτερο, 36 στον τρίτο και 37 στον τέταρτο.



    ΣΧΟΛΙΑ