• sports

    Πόλο: Η Εθνική Γυναικών έχασε το χάλκινο σε «νεκρό χρόνο» – Απαρηγόρητες οι Ελληνίδες παίκτριες

    • NewsRoom
    Πόλο Εθνική Γυναικών


    Τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών στο πόλο άξιζαν να είναι στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στην Ντόχα, έχασαν τον ημιτελικό από την Ουγγαρία στα πέναλτι και τώρα ήρθε η ήττα με έναν πικρό, σκληρό και ίσως άδικο τρόπο, από την Ισπανία με 10-9 στο παιχνίδι για το χάλκινο μετάλλιο.

    Η Εθνική Ομάδα 7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και με το σκορ στο 9-9 πήρε την κατοχή τής μπάλας, βγάζοντας άμυνα στην παίκτρια λιγότερο.

    Η Αλεξία Καμμένου έδωσε τις οδηγίες για το πώς θα εκδηλωνόταν η επίθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά «στο τέλος, στο τέλος», ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα σουτ από ισπανικής πλευράς. Mε την τερματοφύλακα Ιωάννα Σταματοπούλου να έχει περάσει στην επίθεση, για να υπάρξει υπεραριθμία, οι παίκτριες της Εθνικής Ομάδας δεν πρόλαβαν καν να αλλάξουν πάσα.

    Σφύριγμα για παράβαση στα 2μ. και αίφνης ένα χαμός στην πισίνα, δυο, τρεις Ελληνίδες να προσπαθούν να αποτρέψουν την Έλενα Ρουίθ να πετάξει την μπάλα στην κενή ελληνική εστία, με την Ισπανίδα να προλαβαίνει και το χρονόμετρο για να γράψει το τελικό 10-9 και στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας οι παίκτριες να ξεσπούν σε λυγμούς.

     

     

    Καμμένου: Πώς να μην είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα μου – Όσοι ξέρουν πόλο, είδαν…

    «Κατεβήκαμε να κάνουμε στο τέλος του χρόνου ένα σουτ, οι ομάδες κατεβαίνουν με πλεονέκτημα, με αριθμητικό πλεονέκτημα και έτσι κάναμε κι εμείς. Τώρα, τι να πω… Όσοι ξέρουν πόλο είδαν, τι να πω… Σφύριξε κάτι το οποίο δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά. Ακόμη κι αν είναι (σ.σ. επιθετικό φάουλ) δεν το σφυρίζεις γιατί δεν έχει παιχτεί καν. Τα αφήνουμε στην άκρη αυτά τώρα.

    Πώς να μην είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα μου; Αξίζαμε τον τελικό. Το βίντεο του ημιτελικού το είδαμε, το ξαναείδαμε και θα μας στοιχειώνει αυτός ο αγώνας και ο σημερινός, αλλά για λίγο, γιατί η ομάδα θα καταφέρει να φέρει διακρίσεις. Η ομάδα έχει εξελιχθεί, μέσα σε ενάμιση μήνα έκανε απίθανα πράγματα.

    Τέτοιες καταστάσεις μας κάνουν πιο δυνατούς, προχωράμε. Προφανώς αξίζαμε κάτι άλλο. Αγωνιστικά δεν εγκαταλείψαμε, ήταν εμφανέστατο αυτό, το είδαν όλοι ακόμα και ο πιο απλός φίλαθλος είδε τι έγινε στα δύο τελευταία παιχνίδια» είπε στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα η Αλεξία Καμμένου.

    Δείτε την τελευταία επίθεση της Ισπανίας:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι φίλαθλοι της Αλ Χιλάλ δεν θέλουν τον Νεϊμάρ

    Τα χορτοφαγικά εστιατόρια της Ελλάδας – Σε ποια πόλη θα βρείτε τα περισσότερα

    O Γιώργος Καραμίχος στο ΟΠΑΠ Game Time για το ντέρμπι της Τούμπας



    ΣΧΟΛΙΑ