• sports

    Ο Τσάβι για τη σύγκρουση στο γυναικείο ποδόσφαιρο: Πρέπει να μιλήσουν καθαρά

    • NewsRoom
    Τσάβι Ερνάντες, προπονητής της Μπαρτσελόνα

    Τσάβι Ερνάντες, προπονητής της Μπαρτσελόνα


    Ο Τσάβι Ερνάντες τοποθετήθηκε στις εξελίξεις για το θέμα που κυριαρχεί στην Ισπανία.

    Αυτό που έχει προκαλέσει το φιλί στο στόμα, από τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες στην παίκτρια της εθνικής Τζένι Ερμόσο, κατά τη διάρκεια απονομής των μεταλλίων στο παγκόσμιο Κύπελλο 2023, που κατέκτησαν οι Ισπανίδες.

    «Εάν υπάρχουν αμφιβολίες, πρέπει να τις λύσουν. Ξέρετε τη γνώμη μου. Αλλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει. Πρέπει να μιλήσουν καθαρά και να μην προκαλούν σύγχυση.

    Με στενοχωρεί η κατάσταση. Στην καλύτερη στιγμή στην ιστορία του ισπανικού γυναικείου ποδοσφαίρου, η κατάσταση είναι χαοτική. Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για να εξηγήσουν τους λόγους τους, όχι εγώ. Ας το ξεκαθαρίσουν για να λυθεί η κατάσταση», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντες, σήμερα (15/9) στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (16/9) αγώνα με τη Μπέτις για την 5η αγωνιστική της La Liga.

    «Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Τεχνικά είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει παίκτες υψηλού επιπέδου με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τους αρέσει να έχουν την μπάλα. Πάντα μου άρεσε η ομάδα του Πελεγκρίνι.

    Θα είναι βασικό να τους αφαιρέσουμε την κατοχή. Έχουμε 3 εντός έδρας παιχνίδια σε 7 ημέρες και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους», τόνισε, ενώ για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα σημείωσε:

    «Έχω μιλήσει για αυτό με τον Ντέκο, τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο. Η απόδοση είναι σημαντική. Εάν δεν υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι, δεν αξίζει να κάνεις μια μακροχρόνια σύμβαση.

    Ο προπονητής της Μπάρτσα έχει πίεση. Δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για τον σύλλογο. Όταν δουν ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι σωστή, θα κάνω στην άκρη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ομάδα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Η ανανέωσή μου θα ανακοινωθεί σύντομα, σε λίγες μέρες.»

    Διαβάστε επίσης:

    Πολωνία: Η κυβέρνηση κατηγορείται ότι «πουλούσε» βίζες σε χιλιάδες μετανάστες σε Ασία και Αφρική

    Τσακαλώτος: «Η ακροδεξιά είναι εδώ – Είναι ευθύνη όλων μας να πάρουμε θέση»

    Κοβάτσεφσκι (Βόρεια Μακεδονία): Η ΔΕΗ θα κατασκευάσει μία από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εγκαταστάσεις στα Δυτικά Βαλκάνια



    ΣΧΟΛΙΑ