• sports

    Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε, συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

    • NewsRoom


    Στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε, προχώρησε η ισπανική αστυνομία.

    Μάλιστα, ο Ισπανός πρώην άσος του Άρη και της Βέροιας, θεωρείται πως αποτελούσε ηγετικό μέλος της οργάνωσης και για τον σκοπό αυτό, η αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στις περιφέρειες Μάλαγα, Γρανάδα και Σεβίλλη, έφερε την κωδική ονομασία Maskoke.

    Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με ακόμη 20 άτομα, μεταξύ αυτών και ο αδερφός του.

    Η επιχείρηση μάλιστα ονομάστηκε Maskoke καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ο πρώην άσσος του Άρη, εκτός από αρχηγός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης,  θεωρείτο και αρχηγός του κυκλώματος.

    Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων. Τονίζουν ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα.

    «Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

    Η σύλληψη του Κόκε έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στην Εστεπόνα. Στο παρελθόν ο Κόκε έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και την Μπλούμινγκ στη Βολιβία. Έγραψε ιστορία στη Superleague με τη φανέλα, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Άρη Θεσσαλονίκης.

    Μάλιστα ο Σέρχιο Κόκε ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος εκείνης της μαγικής ομάδας του Άρη, όπου τον Δεκέμβριο του 2010 νίκησε σε αγώνα του Europa League την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης, του Κουν Αγκουέρο και του Ντιέγκο Φορλάν, μέσα στη Μαδρίτη με 3-2.



    ΣΧΟΛΙΑ