• sports

    Ο Μίλαν Τόμιτς στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ για το Final Four της Euroleague

    • NewsRoom
    Ο Μίλαν Τόμιτς στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ

    Ο Μίλαν Τόμιτς στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ


    Αναλύει τους ημιτελικούς Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές & Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης

    Η ώρα του Final Four της Euroleague έφτασε. Την Πέμπτη 19 Μάϊου διεξάγονται στο Βελιγράδι οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Μίλαν Τόμιτς.

    Ο πρώην αστέρας του Ολυμπιακού, που έχει συμμετάσχει σε δέκα Final Four, σαν παίκτης και σαν προπονητής, αναλύει τον μεγάλο ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές (Πέμπτη 19/05, στις 19:00).

    Τονίζει τη σημασία της επιστροφής του Ολυμπιακού στη διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια και αναφέρει ότι η παρουσία 10.000 φιλάθλων της ομάδας θα μετατρέψει τη Stark Arena σε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Υποστηρίζει ότι αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καταφέρει να σταματήσει τα δύο μεγάλα αστέρια της Εφές, τους Βασίλιε Μίσιτς και Σέιν Λάρκιν, θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

    Ο νυν προπονητής του Περιστερίου σχολιάζει επίσης τον άλλο ημιτελικό, τον ισπανικό εμφύλιο, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 22:00.

    Δείτε το βίντεο:

    Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΑΠ Game Time στον παλμό της Super League και της Premier League



    ΣΧΟΛΙΑ