ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο πέρασε ο Φίλιππος Κύπριος στον τελικό στους αγώνες θαλάσσιου σκι που διεξάγονται στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Η επίδοση του είναι 3 μπάλες, με 58 χιλιόμετρα με 10.22 μέτρα σχοινί.
Ο Φίλιππος Κύπριος βρίσκεται βρίσκεται στους 12 καλύτερους του παγκόσμιου θαλάσσιου σκι και θα ανταγωνιστεί στον τελικό τον Αμερικανό Smith Nate, που είναι πρώτος στα προκριματικά με 9.75 μέτρα σχοινί και 1 μπάλα και τον Ιταλό Thomas Degasperi 4 μπάλες, 58 χιλιόμετρα και 10.25 σχοινί.
Οι τελικοί αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 17 Οκτωβρίου.


Διαβάστε επίσης:
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη το Σαββατοκύριακο
EKO Racing Dirt Games, μέρος δεύτερο!
Μαχαιρωμένη στο σπίτι της βρέθηκε αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Take-Two Interactive Software: Ο CEO της «τεράστιας» εταιρείας video games που δεν παίζει video games
- Ευρωζώνη: Στο 2,1% ο πληθωρισμός στη χονδρική το Μάρτιο- Στην Ελλάδα έφτασε στο 2,3%
- Κλείνει στις 8 Μαΐου η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού
- Φρουροί της Επανάστασης: Ασφαλής θα καταστεί πλέον η διέλευση από το Στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.