• sports

    ΝΒΑ: Ποιους θα αντιμετωπίσει ο Αντετοκούνμπο αν γίνουν τώρα πλέι οφ

    Μάγεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Την επιστροφή στα παρκέ ετοιμάζει το NBA, με επικρατέστερο σενάριο την απευθείας διεξαγωγή των πλέι οφ με format 1-16, χωρίς περιφέρειες.

    Με την πανδημία να έχει βάλει σε «πάγο» την κανονική σεζόν τους τελευταίους δύο μήνες, η Λίγκα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνουν απευθείας τα πλέι οφ, με τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες οκτώ θέσεις της ανατολικής και της δυτικής περιφέρειας αντίστοιχα.

    Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το επικείμενο restart αναμένεται να γίνει στη Φλόριντα, έπειτα από επαφές του NBA με την Disney.

    Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπράιαν Ουίντχορστ του ESPN, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσουν αμέσως τα playoffs με format 1-16 και χωρίς να υπάρξουν περιφέρειες.

    Σε περίπτωση που επαληθευτεί το σενάριο αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν πλέι οφ με τις ομάδες να μην χωρίζονται σε ανατολή και δύση.

    Είναι κάτι που έχει προταθεί τα τελευταία δύο χρόνια, όμως είχε απορριφθεί για πρακτικούς λόγους. Τώρα όμως, εφ’ όσον γίνει σε ένα μέρος η συνέχεια του πρωταθλήματος, μπορεί να υλοποιηθεί αυτό.

    Συνεπώς, αν το σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα παίξουν στον πρώτο γύρο με τους Ορλάντο Μάτζικ, ενώ στη συνέχεια, για τον δρόμο για τον τελικό, θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά, τους νικητές από τα ζευγάρια Μαϊάμι – Οκλαχόμα και Κλίπερς-Ντάλας / Βοστώνη-Φιλαδέλφεια.

    Τα ζευγάρια στα πλέι οφ (με την τωρινή βαθμολογία)

    (1) Μιλγουόκι Μπακς – (16) Ορλάντο Μάτζικ

    (2) Λος Αντζελες Λέικερς – (15) Νιου Τζέρσεϊ Νετς

    (3) Τορόντο Ράπτορς – Μέμφις Γκρίζλις (14)

    (4) Λος Αντζελες Κλίπερς – Ντάλας Μάβερικς (13)

    (5) Μπόστον Σέλτικς – Φιλαδέλφεια Σίξερς (12)

    (6) Ντένβερ Νάγκετς – Ιντιάνα Πέισερς (11)

    (7) Γιούτα Τζαζ – Χιούστον Ρόκετς (10)

    (8) Μαϊάμι Χιτ – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (9)



    ΣΧΟΛΙΑ