• sports

    Ντέρμπι σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία, τελικός Κυπέλλου στην Ισπανία

    • NewsRoom
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τα μεγάλα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

    Καθοριστικής σημασίας παιχνίδια γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

    Στην Premier League ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο διεξάγεται το Μεγάλο Σάββατο, στις 14:30. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις της Κυριακής του Πάσχα, Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (16:00) και Λίβερπουλ-Έβερτον (18:30).

    Στη Bundesliga τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής, Μπάγερν-Ντόρτμουντ το οποίο γίνεται το Μεγάλο Σάββατο, στις 19:30, στο Μόναχο. Η Μπάγερν έχει 9 βαθμούς περισσότερους και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο. Μόνο νίκη θέλει η Ντόρτμουντ για να την πλησιάσει στους 6 πόντους.

    Κρίσιμα παιχνίδια για την Ίντερ και τη Μίλαν

    Στη Serie A κορυφώνεται η μάχη για τον τίτλο. Η Μίλαν προηγείται με 71 βαθμούς και την κυνηγούν η Ίντερ με 69 και η Νάπολι με 67. Στο πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Ίντερ-Ρόμα (Μεγάλο Σάββατο, 19:00) και Λάτσιο-Μίλαν (Κυριακή του Πάσχα, 21:45).

    Στην Ισπανία γίνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (23:00) στη Σεβίλλη, ο τελικός του Κυπέλλου, Μπέτις-Βαλένθια.

    Ειδικά στοιχήματα για γκολ, κόρνερ και σκόρερ

    Για όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στο σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

    Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά έως τις 16:00, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

    Από την Τρίτη, 26 Απριλίου, τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα λειτουργούν και πάλι κανονικά.

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν στα καταστήματα ΟΠΑΠ αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

    Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα ντέρμπι στο ΟΠΑΠ Game Time με τον Ηλία Πουρσανίδη

    Στο Μουσείο της Porsche η Μαρία Σάκκαρη



    ΣΧΟΛΙΑ