• AUTO

    Στο Μουσείο της Porsche η Μαρία Σάκκαρη

    • NewsRoom
    Η Μαρία Σάκκαρη στο Μουσείο της Porsche

    Η Μαρία Σάκκαρη στο Μουσείο της Porsche


    Επίσκεψη στο Μουσείο της Porsche στο Τσουφενχάουζεν, πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη.

    Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια «έκλεψε» λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο Μουσείο της Porsche, όπου είδε από κοντά «θρυλικά» μοντέλα και έμαθε για την ιστορία τους.

    Λίγο πριν αγωνιστεί στα χωμάτινα κορτ του Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδη (18-24/4), η 26χρονη πρωταθλήτρια, η οποία πέρασε απευθείς στον δεύτερο γύρο ως Νο4 στο ταμπλό, δήλωσε: «Τα τουρνουά σε επιβαρύνουν και πνευματικά. Οπότε είναι καλό να μπορείς να βλέπεις κάτι άλλο, πέρα από τα γήπεδα και τα ξενοδοχεία».

    Η Σάκκαρη, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι λάτρης των αυτοκινήτων της Porsche, με την οποία έχει άλλωστε συνεργασία.

    Στο Μουσείο της γερμανικής μάρκας είδε από κοντά ορισμένα από τα ιστορικότερα μοντέλα της, όπως την 356, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Porsche.

    «Αν έπρεπε να διαλέξω την αγαπημένη μου Porsche, θα επέλεγα την 356. Μου θυμίζει κάτι από ταινίες του Τζέιμς Μποντ», δήλωσε η Μαρία.

    Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε έκπληκτη όταν έμαθε ότι ο Φέρντιναντ Πόρσε είχε δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1898! Μάλιστα η μπαταρία του είχε το ίδιο μέγεθος με αυτή της σύγχρονης Taycan!

    «Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς φόρτιζαν την μπαταρία εκείνη την εποχή», είπε.

    Αν η Σάκκαρη κερδίσει το τουρνουά της Στουτγκάρδη, θα λάβει ως έπαθλο μία Porsche Taycan Sport Turismo, ισχύος 598 ίππων και τιμής 139.000 ευρώ!

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Formula E: Αυτοκίνητο ασφαλείας η Taycan!

    Δεν φταίει η Ferrari ή η Porsche!

    Πόσες Porsche πουλήθηκαν το 2021;



    ΣΧΟΛΙΑ