ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα συγκινητικό αφιέρωμα του ΟΠΑΠ στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αφορμή την 35η επέτειο από το Ευρωμπάσκετ του 1987
Τι συμβολίζει για το ελληνικό μπάσκετ το 1987;
Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο χάρτης του Ελληνικού αθλητισμού χωρίς το 1987;
Πόσοι αθλητές ασχολήθηκαν με το μπάσκετ λόγω του 1987;
Θα υπήρχαν τόσες επιτυχίες, τόσοι μεγάλοι παίκτες , τόσοι τίτλοι σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο αν δεν υπήρχε το πρώτο ευρωπαϊκό, σαν σήμερα, πριν από 35 χρόνια;
Ο Νίκος Ζήσης, πρωταθλητής Ευρώπης το 2005, μιλάει στον ΟΠΑΠ και στέκεται στην σημασία που είχε για τον ίδιο και τους παίκτες της δικής του γενιάς το έπος του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φιλίππου , του Φάνη, του Καμπούρη και των άλλων παιδιών του Πολίτη.
Υπό τον νέο του ρόλο, ως General Manager της Εθνικής Ανδρών, ο Νίκος Ζήσης μιλάει στον ΟΠΑΠ για το «μεγαλύτερο σουτ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ», τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επόμενη μέρα της Εθνικής μας ομάδας που έχει σύμμαχο τον ΟΠΑΠ.
Μέσα από ένα βίντεο που έχει αρκετή ιστορία, μπόλικο συναίσθημα, νοσταλγία και ελπίδα, ο ΟΠΑΠ εύχεται χρόνια πολλά στο Ελληνικό μπάσκετ στην 35η του επέτειο.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς: Παραμένω προσηλωμένος στις καλές σχέσεις με ΗΠΑ παρά τις διαφωνίες με τον Τραμπ
- Κίνα: Πιέσεις για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ πριν τη συνάντηση Σι-Τραμπ
- Νίκος Δένδιας: Στην Πορτογαλία την Πέμπτη για διμερείς συνομιλίες με τον Πορτογάλο ομόλογο του
- Barclays: Δύσκολη η περαιτέρω άνοδος των αγορών παρά τα νέα ιστορικά υψηλά καθώς αυξάνονται οι ενεργειακοί κίνδυνοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.