ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τσέκαρε η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, η οποία επιστρέφει στην κορυφαία αθλητική γιορτή του πλανήτη για τέταρτη φορά στην ιστορία της και πρώτη φορά από τους αγώνες του Πεκίνου.
Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ νίκησε με 80-69 την Κροατία στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά στο κατάμεστο ΣΕΦ.
Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 23 πόντους ενώ 19 πόντους είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης (5/8 τρίποντα) και 14 ο Νικ Καλάθης (11 ασίστ).
Για την Κροατία ο Ίβιτσα Ζούμπατς είχε 19 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ 15 πόντους είχε ο Μάριο Χεζόνια.
Η Ελλάδα θα συμμετέχει στον όμιλο των Ολυμπιακών αγώνων μαζί με τις ομάδες του Καναδά, της Αυστραλία και τον νικητή του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βαλένθια (Ισπανία ή Μπαχάμες). Το τουρνουά ξεκινά στις 27 Ιουλίου.
Τα δεκάλεπτα: 22-22, 39-45, 53-66, 69-80
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνολικά 46 τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά
- Εσμαΐλ Μπαγαΐ (Ιρανικό ΥΠΕΞ): «Η κατάσταση στον Λίβανο θα είναι το «βασικό» θέμα των συνομιλιών σήμερα στην Ελβετία»
- Ραφήνα: Προσωρινή απαγόρευση απόπλου του Hyperspeed Jet 4 μετά από πρόσκρουση κατά την πρόσδεση
- Πόλεμος στην οικογένεια Καρνέση: Μπορεί ένας εφοπλιστής να μην ξέρει αν είναι μέτοχος; Το θολό νομικό πλαίσιο της Λιβερίας και η κατάρρευση των σχέσεων εμπιστοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.