• sports

    Νέο UA HOVR™ Phantom 3 SE Storm: Το νέο παπούτσι τρεξίματος είναι η απάντηση στις χειμερινές σου προπονήσεις

    • NewsRoom

    Πρωινό jogging για το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας. Διάδρομος στο γυμναστήριο στο break σου. Βραδινό late-night running για να διώξεις την ένταση της δουλειάς.

    Φέτος το χειμώνα, όποτε και όπου και αν τρέχεις, είσαι στο στοιχείο σου. Και όπως ζητάς την αδρεναλίνη της άσκησης, έτσι ζητάς και από το παπούτσι να σου προσφέρει τα πάντα. Και αυτά που μπορούν να το κάνουν, δεν είναι πολλά. Τουλάχιστον, όχι όπως το νέο UA HOVR™ Phantom 3 SE Storm.

    Το HOVR™ Phantom 3 SE Storm της Under Armour είναι ένα παπούτσι τρεξίματος που σέβεται την προσπάθεια που κάνεις, προσφέροντάς σου με τα χαρακτηριστικά του, όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα.

    Ο αφρός UA HOVR™ παρέχει αντικραδασμική προστασία, μειώνει την πρόσκρουση και επιστρέφει ενέργεια σε κάθε σου πάτημα, ενώ ο πάτος 3D αγκαλιάζει το πέλμα για μεγαλύτερη άνεση.

    Το εξωτερικό κλιπ TPU στηρίζει επιπλέον τη φτέρνα, ενώ όσον αφορά την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, έχει σχεδιαστεί στρατηγικά έτσι ώστε να παρέχει αυξημένη πρόσφυση και ανθεκτικότητα.

    Επειδή όμως το πάθος σου για τρέξιμο δεν περιορίζεται από κανένα δελτίο καιρού, το UA HOVR™ Phantom 3 SE Storm σε συνοδεύει αξιόπιστα ανεξάρτητα από την πρόγνωση.

    Η τεχνολογία UA Storm που διαθέτει το επάνω μέρος απωθεί το νερό, κρατώντας το πόδι στεγνό χωρίς να «θυσιάζει» τη διαπνοή ή να προσθέτει επιπλέον βάρος στο παπούτσι.

    Το UA IntelliKnit είναι απαλό και ελαστικό, και ακολουθεί τη γραμμή του ποδιού σου για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στην κίνηση. Τέλος, τα κορδόνια Bungee επιτρέπουν την εύκολη και σωστή προσαρμογή.

    Μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας σε εμπνέει για να τρέξεις -όπως επίσης και τις καιρικές συνθήκες που θα το κάνεις- την επιλογή σου όμως για να το κάνεις σωστά, την ξέρεις: είναι το νέο UA HOVR™ Phantom 3 SE Storm.

    Το UA HOVR™ PHANTOM 3 SE STORM είναι τώρα διαθέσιμο σε μοναδικούς χρωματισμούς στα UA Brand Houses , ONLINE και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Οδήγηση χωρίς χέρια!

    efood: Η νέα καμπάνια για τις μικρές ή μεγάλες μας στιγμές μαζί του

    Stoiximan Wheels Of Change: Ηχηρό κοινωνικό μήνυμα για την ισότητα στον αθλητισμό στον 40o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας