ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.
Περίπου 150-180 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ συγκρούστηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την κροατική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός πως η UEFA δεν είχε επιτρέψει την παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων τόσο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό, όσο και σε αυτό του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.
Οι Κροάτες βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην OPAP Arena με την κατάσταση να ξεφεύγει γρήγορα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μάλιστα, οι οπαδοί της Ντιναμό φέρεται να προκάλεσαν ζημιές στον ατσάλινο αετό, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο, χωρίς να τα καταφέρουν.
Επί της παρούσης στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη.
Διαβάστε επίσης
Τρίπολη: Κρατείται ύποπτος για τις τρεις εστίες που ξέσπασαν στον Άγιο Βλάση
Υπ. Προστασίας του Πολίτη: 16 συλλήψεις σε Κυκλάδες και Ιόνιο για παραβιάσεις στις παραλίες
Αποκλειστικό: Σκληρή απάντηση της Seajets στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για ANEK-Attica
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Ήρθε η ώρα να τερματιστεί ο πόλεμος, βασιζόμαστε στην Αμερική
- Ισπανία: Χωρίς τέλος ο πύρινος εφιάλτης, συνεχίζονται οι μάχες σε 14 μεγάλα μέτωπα πυρκαγιών
- Ο ΥΠΟΙΚ της Μάλτας χαιρετίζει την επικείμενη εξαγορά της HSBC Μalta από την CrediaBank
- Σουηδία: Αναφορές για τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά σε τέμενος
