• sports

    Νέα έκρηξη οργής από τον Στέφανο Τσιτσιπά: Πέταξε το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάστηκε

    • NewsRoom


    Για ακόμα μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε στον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, που έκρινε την πρόκριση για τα ημιτελικά του ATP Finals στο Τορίνο.

    Στον κρίσιμο αγώνα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, με αποκορύφωμα το 3ο game του 3ου σετ, όπου ο Ρώσος τενίστας μπήκε με μεγαλύτερη συγκέντρωση.

    Αντίθετα, ο Τσιτσιπάς έχασε την ψυχραιμία του και με τις μπάλες στα χέρια του, πέταξε με δύναμη το μπαλάκι προς την πλευρά όπου βρισκόταν η ομάδα του και ο πατέρας του.

    Οι θεατές αποδοκίμασαν την απαράδεκτη κίνηση του Έλληνα τενίστα, ο οποίος ήταν πίσω στο σκορ με 0-30.

    Λίγο μετά το σκηνικό έντασης συνεχίστηκε.

    Ο Απόστολος Τσιτσιπάς σε έντονο ύφος μετέφερε στον Στέφανο οδηγίες από τη θέση όπου καθόταν.

    Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, καθώς ο γιος του δεν μπορούσε να βγάλει στην πίστα τα όσα του έλεγε και έπρεπε να κάνει προκειμένου να μπει ξανά στη διεκδίκηση του ματς.

    Εν τέλει δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε.

    Μεγάλες χρηματικές απολαβές παρά την ήττα για τον Τσιτσιπά

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην πέρασε στα ημιτελικά του ATP Finals, αλλά έβαλε στον λογαριασμό του σχεδόν 700.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει η ATP για τα χρηματικά έπαθλα που θα μοίραζε στους συμμετέχοντες στο τουρνουά, ο Τσιτσιπάς πήρε 318.099 ευρώ για τα τρία ματς που έδωσε στη φάση των ομίλων, ενώ για τη μία νίκη του πήρε άλλα 381.023 ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Τσιτσιπάς: Κάποια μέρα θα είμαι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης



    ΣΧΟΛΙΑ