• sports

    Μπαίνουν δυνατά για να σκοράρουν με το … καλημέρα!

    • NewsRoom
    γουλβς μαντσεστερ

    Γουλβς – Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ


    Η Γουλβς και η Μάντσεστερ Γιουν. θέλουν να ανοίξουν νωρίς το σκορ και το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο

    Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στο επόμενο Champions League. Με αντεπίθεση διαρκείας, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει τις θέσεις, που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

    Ισοβαθμεί με την Τότεναμ στην τέταρτη θέση, με δύο πόντους λιγότερους από την τρίτη Άρσεναλ και έναν περισσότερο από την έκτη Τσέλσι. Στόχος της είναι η νίκη στο αποψινό (21:45) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς.

    Οι «μπέμπηδες» επισκέπτονται για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, το Molineux. Στις 16 Μαρτίου ηττήθηκαν με 2-1, σε αυτό το γήπεδο, σε αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

    Η Γουλβς ισοβαθμεί στην έβδομη θέση με τη Λέστερ και προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τη Μπράιτον. Στην έδρα της είναι δυνατή και στα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία.

    Στην αποψινή αναμέτρησή τους και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ. Η Γουλβς σκοράρει με άνεση εντός έδρας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκει δίχτυα με ευκολία και μακριά από το Old Trafford. Θα μπουν δυνατά για να σκοράρουν με το … καλημέρα, από το πρώτο δεκάλεπτο.

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για το σημερινό παιχνίδι Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για τον χρόνο του πρώτου γκολ από το 1’ έως το 10’.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεισμός στην Κρήτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές θα «σαρώσει»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού εκτός Πανελληνίων στο Λιμενικό Σώμα



    ΣΧΟΛΙΑ