• sports

    Μουντιάλ 2018: Γιατί η Εθνική Βραζιλίας δεν θέλει τον Μικ Τζάγκερ


    Η Εθνική Βραζιλίας θα ήθελε ο Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones να μην παρακολουθήσει τον αγώνα τους στις 22 Ιουνίου στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, και γενικότερα κάθε παιχνίδι της εθνικής.

    Από ότι φαίνεται, η Εθνική Βραζιλίας φοβόταν ότι ο Μικ Τζάγκερ θα ήταν καταστροφή για αυτούς, στο ντεμπούτο τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

    Κι αυτό, επειδή κάθε που ο Rolling Stoner έρχεται στα παιγνίδια τους, η Σελεσάο υφίσταται ταπεινωτικές ήττες. Γι’ αυτόν τον λόγο, τον λένε “γκαντέμη”.

    Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Βεβαίως, δεν πρόκειται για “ταπεινωτική ήττα”, αλλά ήταν ένα ταπεινωτικό αποτέλεσμα: η Βραζιλία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την Ελβετία. Ο αγώνας αποτέλεσε άλλη μία έκπληξη του Μουντιάλ αυτού, αφού η Σελεσάο έμεινε στο 1-1 με τους Ελβετούς στην Αρένα Ροστόφ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, αν και προηγήθηκε με τον Κουτίνιο στο 20΄.

    Λέγεται ότι ο Τζάγκερ, που είναι σε ευρωπαϊκή τουρνέ, ήθελε να έχει κάποιες ημερομηνίες χωρίς υποχρεώσεις, για να δει λίγο από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

    Η Εθνική Βραζιλίας ελπίζει να μην είναι η Παρασκευή, 22 Ιουνίου, μία από αυτές. Την Παρασκευή η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόσχα: Ταξί έπεσε πάνω σε φιλάθλους του Μουντιάλ στην Κόκκινη Πλατεία – Video ντοκουμέντο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λαμπερή τελετή έναρξης του Μουντιάλ (video+pics)



    ΣΧΟΛΙΑ