• sports

    Μεγάλα παιχνίδια στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης

    • NewsRoom
    Μεγάλα παιχνίδια στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης


    Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

    Η προημιτελική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης ξεκινάει αυτή την εβδομάδα με πολλές δυνατές αναμετρήσεις.

    Στο Champions League διεξάγονται σήμερα (22:00) οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπένφικα-Λίβερπουλ και αύριο (22:00) τα παιχνίδια Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης.

    Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα για κάθε αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League.

    Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι του Champions League Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

    Πρώτο βήμα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στη Μασσαλία

    Την Πέμπτη γίνονται οι πρώτοι προημιτελικοί αγώνες στο Europa League και το Conference League.

    Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει αήττητος από τη Μασσαλία (22:00) στην πρώτη αναμέτρησή του με τη Μαρσέιγ για να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

    Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα παιχνίδια του Champions League, του Europa League και του Conference League.

    Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση, σκόρερ, γκολ και κόρνερ

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

    Μακροχρόνια στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού

    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού του Champions League, του Europa League και του Conference League.

    Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

    Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ με την Πηνελόπη Νίκα για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague



    ΣΧΟΛΙΑ