ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έναν απίθανο όρο περιλαμβάνει το «αυτοκρατορικό» συμβόλαιο ύψους 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», ο CR7 μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα της Ευρώπης και στο Champions League ως δανεικός στην Νιούκαστλ, η οποία ανήκει σε σαουδαραβικό fund «συγγενικό» με την ιδιοκτησία της Αλ Νασρ, εάν οι «ανθρακωρύχοι» εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.
Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League κι έχει ένα «μαξιλαράκι» 5 βαθμών από τις ομάδες που διεκδικούν τα εισιτήρια της τετράδας, που οδηγούν στο επόμενο Champions League.
Όπως αναφέρει δε, το ισπανικό δημοσίευμα τον συγκεκριμένο όρο τον ζήτησε ο Ρονάλντο, ο οποίος θέλει να έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τα ρεκόρ του στη διοργάνωση, όπου είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 140 γκολ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Κριστιάνο Ρονάλντο: 386 ευρώ το λεπτό θα εισπράττει από την Αλ Νασρ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.