• sports

    Κριστιάνο Ρονάλντο: 386 ευρώ το λεπτό θα εισπράττει από την Αλ Νασρ!

    • NewsRoom
    Κριστιάνο Ρονάλντο

    Κριστιάνο Ρονάλντο


    Ένα μυθικό σε απολαβές συμβόλαιο υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να παίξει για τα επόμενα δύο χρόνια στην Αλ Νασρ και να… μοιραστεί τις εμπειρίες του με το ασιατικό ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

    «Είμαι τυχερός που κατέκτησα τα πάντα, όλα όσα ήθελα, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Νιώθω πως πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ την εμπειρία μου στην Ασία. Το όραμα της Αλ Νασρ προσφέρει έμπνευση και είναι εντυπωσιακό. Ανυπομονώ να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία πρωταθλήματος, σε μια νέα χώρα. Περιμένω πώς και πώς να ενσωματωθώ το συντομότερο στις προπονήσεις, με τους συμπαίκτες μου», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Σύμφωνα την Record, πάντως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα εισπράξει περί τα 500 εκατ. ευρώ για δυόμισι χρόνια από την ομάδα του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

    Το «πακέτο» προβλέπει πέρα από τις ετήσιες αποδοχές του, το πριμ υπογραφής συμβολαίου, αλλά και ένα μεγάλο ποσό για ποσοστό από τη διαχείριση της εικόνας του.

    Ο CR7 θα εισπράττει πλέον 16,7 εκατ. ευρώ το μήνα, 3,8 εκατ. ευρώ την εβδομάδα, 555 χιλιάδες ευρώ την ημέρα, 386 ευρώ το λεπτό ή 6,5 ευρώ το δευτερόλεπτο.



    ΣΧΟΛΙΑ